Închide meniul

Elveţia – România LIVE TEXT | Granit Xhaka a vorbit despre naționala României. Ce spune căpitanul Elveției

Alex Ioniță Publicat: 18 iunie 2023, 12:23

Reclamă
Elveţia – România LIVE TEXT | Granit Xhaka a vorbit despre naționala României. Ce spune căpitanul Elveției

Elveţia - România LIVE TEXT | Granit Xhaka a vorbit despre naționala României

Granit Xhaka, într-un meci pentru naționala Elveției / Profimediaimages

Elveţia – România LIVE TEXT | Granit Xhaka a vorbit despre naționala României. Liderul echipei naționale a Elveției a dezvăluit planurile pentru partida cu România, ce va avea loc luni, de la ora 21:45. Mijlocașul legitimat la Arsenal este de părere că naționala sa nu trebuie să rateze EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Granit Xhaka este de părere că singura opțiune valabilă pentru Țara Cantoanelor, la meciul cu România, este victoria. Căpitanul elvețian crede că o victorie cu naționala noastră ar însemna un pas imens spre calificarea la Campionatul European din 2024.

Elveţia – România LIVE TEXT | Granit Xhaka a vorbit despre naționala României. Mijlocașul vrea cele 3 puncte

Granit Xhaka dorește ca Elveția să o învingă pe România, în cadrul partidei care este programată luni, de la ora 21:45. Experimentatul fotbalist recunoaște că nu a urmărit parcursul selecționatei noastre, dar crede că victoria este posibilă.

„La sfârșitul campaniei, când ne vom califica la EURO, nimeni nu va mai întreba despre scorul din meciul nostru cu Andorra (n.r. Andorra – Elveția: 1-2). Avem trei meciuri și nouă puncte. Dacă vom câștiga și luni (n.r. partida cu România), totul va fi perfect.

Sincer să fiu nu am mai văzut România în ultimii ani. Totuși, românii au avut întotdeauna jucători tari. Îi vom analiza și vom păstra cele 3 puncte acasă”, a spus Xhaka, după meciul cu Andorra.

Reclamă
Reclamă 4

Convocare de urgenţă înainte de Elveţia – România. Valentin Ţicu a fost adus de Edi Iordănescu în locul lui Mario Camora

Edi Iordănescu a apelat la Valentin Ţicu, după ce Andrei Raţiu, Mario Camora şi Raul Opruţ au acuzat probleme medicale. Valentin Ţicu se afla la Mogoşoaia, în cantonamentul echipei României U21 care se pregăteşte pentru EURO U21. El se va alătura lotului de seniori în cursul zilei de duminică:

„Având în vedere că trei fundași laterali acuză probleme medicale, Andrei Rațiu, Mario Camora și Raul Opruț, iar șansele ca măcar unul dintre ei să fie recuperat până la ora jocului din Elveția sunt minime, selecționerul Edward Iordănescu a decis să îl cheme la echipa națională pe Valentin Țicu. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani se află în cantonamentul de la Mogoșoaia, acolo unde România U21 se pregătește pentru EURO U21. Țicu se va alătura lotului mâine, la Zurich, acolo unde vor ajunge și tricolorii în jurul prânzului”, a anunţat frf.ro.

Nicolae Stanciu, mesaj de luptă înainte de Elveţia – România

Decarul României le-a făcut o promisiune fanilor. Le-a transmis că România nu va pleca învinsă din Elveţia!

Reclamă

„(Reporter: Ai fost felicitat de domnul Stoichiţă şi de preşedintele Federaţiei. Mergem încrezători în Elveţia?) Ne-au felicitat pe toţi. Dânşii mereu vin după meciuri în vestiar, ne felicită pe toţi. Mergem în Elveţia nu să facem act de prezenţă sau ca mielul la tăiere. Ştiu ce putere acest grup. Eu am încredere în toţi, de mult timp nu a mai fost un grup atât de unit şi de bun. Cu siguranţă nu vom pleca învinşi din Elveţia”, a declarat Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru Antena 1.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și