Închide meniul

Louis Munteanu, fericit după CFR Cluj – Farul 1-2: „Foarte mulţi credeau că am venit să le dăm meciul”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 mai 2023, 23:22

Louis Munteanu, fericit după CFR Cluj – Farul 1-2: Foarte mulţi credeau că am venit să le dăm meciul”

Louis Munteanu a revenit oficial la Farul

Louis Munteanu, într-un meci jucat pentru Farul / Profimedia Images

Louis Munteanu e fericit după CFR Cluj – Farul 1-2. Atacantul Farului a fost autorul unei duble în meciul cu echipa antrenată de Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – Farul s-a încheiat 1-2. Ardelenii au deschis scorul, dar constănţenii au întors rezultatul, cu două goluri marcate de Louis Munteanu. Acesta a ratat şi un penalty.

Louis Munteanu, fericit după CFR Cluj – Farul 1-2

Sunt fericit că am reuşit să îmi ajut din nou echipa cu două goluri.

Când am venit aici, tot împotriva lui CFR am marcat două goluri. Acum am marcat două goluri. Aproape jumătate din golurile mele le-am marcat aici.

Suntem fericiţi, foarte mulţi credeau că am venit să le dăm meciul celor de la CFR.

Reclamă

S-a creat o mentalitate de campioni aici.

Mister ne-a zis că trebuie să mergem aici, să fim noi şi să câştigăm. Acesta a fost obiectivul, să luăm cele 3 puncte.

Suntem o familie aici, suntem mulţi tineri, s-a văzut că avem mult talent. Jucătorii, staff-ul, toată lumea, ne-am unit aici.

Reclamă 4 / 0/3

Eu termin acum contractul. Sincer, nu ştiu, trebuie să vorbească zilele astea.

Zilele astea o să se discute şi o să aflu şi eu, momentan nu ştiu nimic.

Urmează vacanţa şi pentru mine şi voi merge la echipa naţională”, a declarat Louis Munteanu pentru digisport.ro după CFR Cluj – Farul 1-2.

Adrian Mazilu: Ne-am mobilizat la acest meci

Adrian Mazilu s-a declarat şi el foarte fericit pentru victoria din meciul de astăzi.

Ne-am mobilizat la acest meci, suntem fericiţi că am bătut campioana.

Îmi vine să cred că vom juca în preliminariile Champions League. Sper să facem o figură frumoasă şi acolo.

Eu nu mi-aş dori să joc la altă echipă în România, doar la Farul. Suntem campioni”, a declarat Adrian Mazilu pentru sursa citată după victoria cu CFR Cluj.

Reclamă

CFR Cluj – Farul 1-2 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1. Ardelenii se califică în barajul pentru Conference League!

CFR Cluj – Farul 1-2 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1, în ultima etapă a Ligii 1. Ardelenii au obţinut calificarea în barajul pentru Conference League.

Chiar dacă CFR Cluj a pierdut acasă cu Farul în ultima etapă, Universitatea Craiova nu a reuşit să profite de acest lucru. Echipa lui Eugen Neagoe a pierdut şi ea acasă cu Sepsi, scor 0-1.

Dan Petrescu a acuzat din nou arbitrajul, înainte de CFR Cluj – Farul

Dan Petrescu a acuzat din nou arbitrajul, înaintea partidei dintre Farul şi CFR Cluj. „Bursucul” este convins că echipa sa ar fi putut deveni campioană în acest sezon de Liga 1, dacă nu existau greşeli de arbitraj în play-off. De asemenea, tehnicianul clujenilor s-a declarat convins de faptul că centralii vor greşi şi în duelul cu trupa lui Gică Hagi.

E clar că s-a uitat foarte repede de tot ce am făcut noi bun în acest sezon. Părerea mea e că dacă arbitrii nu greșeau flagrant în 8 meciuri din 9, în momentul ăsta jucăm cu trofeul pe masă sau poate eram deja campioni.

Asta nu înseamnă că Farul nu a meritat să câștige. Farul e o campioană pe merit. Merită felicitări și antrenorul, și clubul, și antrenorul. Mai ales antrenorul, cred eu. El a făcut acolo o treabă extraordinară cu jucătorii pe care i-a ales. Merită să fie campion, merită toate felicitările, dar noi nu am fost lăsăți, din păcate, din greșelile astea mari de arbitraj care au fost

Mâine mă aștept, mă aștept iar la greșeli mari de arbitraj, 100%, împotriva noastră. Va fi și cu VAR și fără VAR. Și VAR-ul va fi împotriva noastră și mâine. Sunt convins 100%, deci n-am nicio emoție. Nu pun presiune pe arbitru, dar asta va fi realitatea și mâine. Nu are rost să mai zic, pentru că după s-ar interpreta, dar vă zic la ce mă aștept”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Farul.

Recomandări
  • Louis Munteanu, fericit după CFR Cluj – Farul 1-2
  • Atacantul Farului a marcat două goluri contra lui CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” Vezi toate știrile
Citește și