Închide meniul

Louis Munteanu, prima reacţie după ce a făcut show în Farul – FCSB 3-1: „Acesta este secretul!”. Gică Hagi l-a reinventat pe fostul atacant al Fiorentinei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 septembrie 2022, 0:17

Louis Munteanu, prima reacţie după ce a făcut show în Farul – FCSB 3-1: „Acesta este secretul!. Gică Hagi l-a reinventat pe fostul atacant al Fiorentinei

Chindia - Farul

Bucuria jucătorilor Farului / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Farul a învins-o pe FCSB, scor 3-1, în etapa a 8-a a Ligii 1. Gică Hagi a câştigat duelul cu Nicolae Dică şi şi-a dus echipa pe primul loc în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a deschis scorul din penalty, după o gafă uriaşă a lui Dawa! Aflat în cea mai bună formă din ultimii ani, Alibec marcat împotriva fostei sale echipe. Doukoure a dublat avantajul constănţenilor chiar în prelungirile primei reprize. Andrea Compagno a marcat la debut şi a readus speranţele în tabăra roş-albaştrilor, în minutul 70. Bucuria vicecampionilor a fost de scurtă durată. Grameni a marcat din centrarea lui Pitu şi a stabilit rezultatul final, 3-1 pentru Farul.

Louis Munteanu, prima reacţie după ce a făcut show în Farul – FCSB 3-1

Louis Munteanu a reuşit să scoată un penalty, după intervenţia lui Dawa, şi i-a pasat decisiv lui Doukoure. A avut evoluţii de senzaţie după revenirea de la Fiorentina.

O victorie foarte frumoasă, muncită. Suntem foarte fericiţi pentru echipă şi sunt foarte fericit şi pentru mine. Muncă, încerc să muncesc cât mai mult în fiecare zi, acesta eu zic că este secretul.

Suntem foarte fericiţi că am avut 2-0 şi că în sfârşit am câştigat cu 3-1. Putem să spunem că sunt 100%. Vreau să marchez de la meci la meci. Nu ştiu, dacă o să merit o să fiu acolo (n.r. convocare la naţională).

Reclamă

Avem un atac foarte bun, se vede în meciurile tari şi sper să continuăm tot aşa„, a declarat Louis Munteanu la digisport.ro.

Pentru Farul a fost a treia victorie la rând în Liga 1. Le-a învins cu acelaşi scor pe cele mai bune echipe de sezonul trecut, CFR Cluj şi FCSB. Denis Alibec are două goluri în ultimele trei etape.

Joyskim Dawa a „îngropat-o” din nou pe FCSB

Joyskim Dawa a comis o nouă gafă, de această dată în meciul Farul – FCSB. Fundașul adorat de Gigi Becali și-a „îngropat” din nou echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Dawa a făcut penalty-ul din care Farul a deschis scorul în meciul cu FCSB. Fundașul venit de la FC Botoșani l-a tras de tricou pe Louis Munteanu în propriul careu.

Dawa a comis-o și în precedenta partidă de campionat, în remiza cu Hermannstadt, scor 2-2. Ivorianul a încercat să iasă din apărare cu dribling, însă a pierdut balonul de sub control și a fost deposedat. În urma recuperării, cei de la Hermannstadt au marcat prin Butean.

Joyskim Dawa a fost adus de Gigi Becali ca să fie stâlpul apărării lui FCSB. Latifundiarul din Pipera l-a prezentat la Palat ca o mare vedetă.

Mai multe voci din fotbalul românesc au criticat evoluțiile lui Dawa la FCSB, însă Gigi Becali a continuat să-și apere „investiția”, susținând că apreciază jocul acestuia.

Helmut Duckadam a făcut-o praf pe FCSB

Helmut Duckadam a făcut-o praf pe FCSB la pauza meciului cu Farul. Portarul de legendă al Stelei este total dezamăgit de ceea ce a văzut în primele 45 de minute ale confruntării de la Ovidiu, din etapa a 8-a a Ligii 1.

Într-o intervenţia pentru digisport.ro, când FCSB era condusă cu 2-0 de Farul, Duckadam a criticat aducerea lui Andrea Compagno. 1.5 milioane de euro i-a plătit Gigi Becali lui Adrian Mititelu pentru atacantul italian.

Pe FCSB oricine îi surprinde, până şi Hermannstadt, nu au nicio idee de joc. Totul este la întâmplare!

Reclamă

FCSB nu ştie să joace cu un număr 9, au dovedit-o de-a lungul anilor. Cred că venirea lui Compagno a fost o investiţie aiurea făcută„, a declarat Helmut Duckadam.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și