Închide meniul

Louis Munteanu și-a anunțat plecarea de la Farul lui Gică Hagi! ”O să fiu mereu alături de voi”

Dan Roșu Publicat: 29 iunie 2023, 8:21

Reclamă
Louis Munteanu și-a anunțat plecarea de la Farul lui Gică Hagi! ”O să fiu mereu alături de voi”

Louis Munteanu și-a anunțat plecarea de la Farul lui Gică Hagi

Louis Munteanu, în timpul meciului Farul - FCSB 3-2 / Hepta

Louis Munteanu și-a anunțat plecarea de la Farul Constanța! Atacantul a făcut-o cu ajutorul rețelelor de socializare. Munteanu va reveni la Fiorentina, în ciuda efortului făcut de Gică Hagi pentru a-l păstra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 21 de ani cotat la 1.4 milioane de euro a marcat 8 goluri în stagiunea precedentă, unul dintre ele fiind cel care a decis titlul, în Farul – FCSB 3-2.

Louis Munteanu și-a anunțat plecarea de la Farul lui Gică Hagi

”Mulţumesc Constanţa, mulţumesc întregului staff, mulţumesc tuturor jucătorilor pentru tot ce am făcut împreună, nimeni nu a crezut în noi şi am reuşit ceva istoric.

Am reuşit împreună să-mi îndeplinesc unul dintre visele mele la echipa care m-a crescut de mic copil! O să fiu mereu alături de voi!”, a scris Munteanu, pe rețelele de socializare.

Louis Munteanu este dorit în Serie A

După prestaţiile bune în tricoul lui Farul, mai multe echipe din Serie A îl vor pe atacantul de 21 de ani. Potrivit violanews.com, echipele interesate de serviciile lui Munteanu sunt Empoli, Cagliari şi Frosinone, echipe care vor evolua sezonul viitor în prima ligă italiană.

Reclamă

Există însă şanse mari ca Louis Munteanu să continue la Fiorentina în acest sezon, în ciuda interesului din partea celorlalte echipe. Antrenorul Vincenzo Italiano îi oferă şansa lui Munteanu să meargă alături de Fiorentina în cantonament şi să îl impresioneze în stagiul de pregătire din această vară.

Reacţia oficialilor de la Fiorentina, despre viitorul lui Louis Munteanu

Joe Barone, managerul general al clubului din Serie A, a avut doar cuvinte de laudă pentru internaţionalul român, dând astfel de înţeles că acesta ar putea reveni la clubul de care aparţine, în această vară.

Oficialii celor de la Fiorentina se gândesc deja la sezonul viitor, şi astfel iau în calcul ce jucători vor reveni din împrumuturi la echipă. Joe Barone, managerul general al clubului din Serie A, l-a menţionat pe Louis Munteanu, ca fiind un jucător extrem de interesant.

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să vedem ce jucători avem la dispoziție și cum ne putem îmbunătăți lotul. Am crescut la nivelul golurilor marcate. În atac, avem câțiva jucători împrumutați care au crescut, precum Munteanu, care a câștigat titlul în România și este la naționala de seniori.

Munteanu este un exemplu de jucător interesant pe care îl avem sub contract”, a declarat Joe Barone, pentru tuttomercatoweb.com.

În sezonul trecut, Louis Munteanu a bifat 27 de meciuri la Farul, reuşind să marcheze opt goluri, şi să ofere şase assist-uri. De asemenea, atacantul de 21 de ani a fost cel care a marcat golul victoriei în duelul cu FCSB, duel în urma căruia constănţenii au devenit campioni.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 1-1. Bîrligea, gol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și