Închide meniul

Lovitura dată de FCSB înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am ajuns la un numitor comun!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iulie 2024, 22:25 / Actualizat: 24 iulie 2024, 23:54

Reclamă
Lovitura dată de FCSB înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am ajuns la un numitor comun!

Lovitura dată de FCSB înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Gigi Becali şi Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / Hepta

Lovitura dată de FCSB înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY). Mihai Stoica a anunţat că s-a ajuns la un numitor comun cu Risto Radunovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Risto Radunovic a fost unul dintre cei mai bzni jucători de la FCSB în turul cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1. La finalul partidei, Radunovic a vorbit chiar despre plecarea de la FCSB. Fundaşul muntenegrean mai are contract cu FCSB până în iarnă.

Lovitura dată de FCSB înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

„Risto a jucat fenomenal. Azi am avut o discuție legată de prelungirea contractului, el are până în iarnă. Suntem foarte aproape de a prelungi, am ajuns la un numitor comun. Este vorba doar de perioadă, sper ca mâine să rezolvăm problema asta. Îmi doresc din toată inima să rămână. Este și a fost Top 3, inclusiv ca importanță în vestiar. Este un băiat admirabil. Mi-aș dori să rămână și în cadrul clubului, caut de mult timp un director sportiv”, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Mihai Stoica a vorbit şi despre prestaţia echipei din partida cu Maccabi Tel Aviv. FCSB a terminat la egalitate, dar a ratat câteva ocazii uriaşe de a marca.

„Nu prea i-am văzut, i-am văzut pe ai noștri. Sunt încântat de felul cum ne-am prezentat. Nu am mai văzut o echipă care să se prezinte într-o competiție așa importantă cu o asemenea atitudine de la cea cu Bourceanu și Pintilii. Nu am jucat rău până la gol, însă după acesta, am avut o ocazie la trei minute.

Reclamă
Reclamă 4

Am jucat foarte bine. A fost o mărturie: echipa asta poate în Europa, aveam dubii mari. Crețu are 35 ani, dar nu are experiență în Europa, spre exemplu. Popa încă nu își găsește cadența pentru echipa asta, dar împotriva unor adversari atât de valoroși. Am avut foarte multe ocazii”, a mai spus oficialul de la FCSB.

Confruntarea Maccabi Tel Aviv – FCSB, meci decisiv în turul doi preliminar UEFA Champions League, va fi transmisă în direct la Antena 1 si în AntenaPLAY, miercuri, 31 iulie, de la ora 21.00.

Reclamă

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

Mobilizare generală la FCSB, înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am arătat forţă!”

23:50

Dan Petrescu îşi avertizează jucătorii înaintea dublei CFR Cluj – Neman Grodno: „Sper să reuşesc să le transmit asta”

23:14

Maribor – Universitatea Craiova LIVE VIDEO, exclusiv în AntenaPLAY (21:15). Echipa lui Costel Gâlcă începe aventura europeană

23:06

FRF a fost amendată pentru comportamentul rasist şi discriminatoriu al fanilor la EURO 2024. Fără fani la meciul din Kosovo

22:33

PAOK Salonic, victorie în turul 2 preliminar Champions League! Echipa lui Răzvan Lucescu, succes la limită cu Borac Banja Luka

22:08

Costel Gâlcă, mesaj de luptă înainte de Maribor – Universitatea Craiova (AntenaPLAY, 21:15): „Trebuie să fim lei cu adevărat”

1 FotoKira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi: „Puterea unui ‘pentru totdeauna’ rostit în şoaptă!” 2 FotoDenis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor 3 Ordinele de echipă. De ce să ajungi la ele? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Maribor – Universitatea Craiova e exclusiv în AntenaPLAY, joi, de la 21:15, în turul 2 preliminar al Conference League 2024-2025 5 David Popovici e favoritul specialiştilor la medalia de aur olimpică la 200 m liber! Cum arată cotele la 100 m liber 6 Cine este noua perlă a lui Gigi Becali de la FCSB: „Vreau să iau 30 de milioane de euro pe el”. Ce îi lipsește acum
Citește și