Închide meniul

Lovitură dură primită de Mihai Stoica de la Kyros Vassaras! Arbitrul făcut praf de MM, delegat la FC Botoşani – FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 octombrie 2023, 14:45

Reclamă
Lovitură dură primită de Mihai Stoica de la Kyros Vassaras! Arbitrul făcut praf de MM, delegat la FC Botoşani – FCSB

Lovitură dură primită de Mihai Stoica de la Kyros Vassaras!

Kyros Vassaras şi Mihai Stoica / Colaj Hepta

Lovitură dură primită de Mihai Stoica de la şeful arbitrajului din România, Kyros Vassaras. Preşedintele CCA a decis cine va arbitra meciul FC Botoşani – FCSB, din etapa a 12-a a Ligii 1, care va fi sâmbătă, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul pe care oficialul FCSB-ului l-a criticat dur în ultima perioadă a fost delegat la duelul de la Botoşani. Este vorba despre Florin Andrei, inamicul public numărul 1 al lui Mihai Stoica.

Lovitură dură primită de Mihai Stoica de la Kyros Vassaras!

MM nu l-a uitat pe Florin Andrei, arbitrul care a fost în camera VAR la remiza dintre Hermannstadt şi FCSB şi i-a anulat un gol lui Andrea Compagno. Chiar şi cu o zi în urmă şi-a amintit de arbitrul din Târgu Mureş şi a avut o reacţie acidă.

Nu mi-a plăcut Florin Andrei. Pe o reluare pe care am văzut-o cu toții, nimeni nu se poate edifica dacă mingea îi vine lui Compagno în piept sau în braț.

El zice că e henț și anulează golul. Eu cred că Florin Andrei nu ar fi trebuit să intervină pentru că nu e filmare care să ne edifice. Andrea spune că nu l-a lovit, spune că l-a lovit în piept. Dacă era mână depărtată, ok, anulează, dar când nu e clar, tu te bagi? Cum facem să nu ne mai arbitreze ăsta?

Reclamă

Celebrul Florin Andrei, dacă tot nu are numele de familie, să îi se pună VĂR. Florin Andrei VAR, de ce? Pentru că el este un specalist, vede ce nu văd alţii, a anulat un gol valabil. E foarte grav. Viciere în opinia mea! Nu mă interesează!„, declarase Mihai Stoica la orangesport.ro.

Oficialul FCSB-ului a cerut degeaba ca Florin Andrei să nu o mai arbitreze pe vicecampioana României. Acesta a fost delegat la disputa FC Botoşani – FCSB şi va fi ajutat de Ovidiu Artene şi Mihăiţă Necula. În camera VAR vor fi Iulian Călin şi Romică Bîrdeş.

FCSB mai are un singur punct avans faţă de CFR Cluj, după ce ardelenii au învins-o cu 3-0 pe Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica cere o schimbare esenţială, după gafele de arbitraj

Mihai Stoica cere o schimbare esenţială, după gafele de arbitraj de la partidele din Liga 1. Oficialul FCSB-ului nu a mai rezistat şi îşi doreşte mai multă transparenţă la analiza fazelor cu sistemul VAR.

MM insistă ca şefii CCA să publice conversaţiile dintre „central” şi arbitrul din camera VAR, pentru a nu mai exista nicio suspiciune.

Spune-mi şi mie, unde este cartonaşul galben aici? El îl loveşte de două ori în picior şi arată mingea. Ce minge? Ce a fost la Tottenham – Liverpool este ceva înfiorător. Arbitrii nu s-au înţeles. Parcă nu vorbeau engleză. Vrem şi noi să auzim ce vorbesca arbitrii VAR.

Mi-a spus Andrei Vochin într-o emisiune că trebuie să cerem. O să cer în fiecare emisiune. Vrem să avem acces să vedem ce au vorbit. Sunt foarte curios să văd ce au vorbit Haţegan şi Coza. <<Mamă, ce galben i-am dat. Ce isteţ sunt!>>” a declarat Mihai Stoica pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și