Închide meniul

Mihai Stoica cere o schimbare esenţială, după gafele de arbitraj. Modificarea propusă la analiza fazelor cu VAR

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 octombrie 2023, 8:20

Reclamă
Mihai Stoica cere o schimbare esenţială, după gafele de arbitraj. Modificarea propusă la analiza fazelor cu VAR

Mihai Stoica cere o schimbare esenţială, după gafele de arbitraj din Liga 1

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica cere o schimbare esenţială, după gafele de arbitraj de la partidele din Liga 1. Oficialul FCSB-ului nu a mai rezistat şi îşi doreşte mai multă transparenţă la analiza fazelor cu sistemul VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM e convins că Ionuţ Coza a dezavantajat-o pe FCSB în remiza cu U Cluj, scor 2-2, din etapa a 11-a a Ligii 1. Roş-albaştrii au cerut atunci două penalty-uri, la scorul de 2-1 pentru vicecampioana României. Ambele faze au fost verificate, dar s-a decis că nu se impunea acordarea unor lovituri de la 11 metri.

Mihai Stoica cere o schimbare esenţială, după gafele de arbitraj din Liga 1

Mihai Stoica insistă ca şefii CCA să publice conversaţiile dintre „central” şi arbitrul din camera VAR, pentru a nu mai exista nicio suspiciune.

Spune-mi şi mie, unde este cartonaşul galben aici? El îl loveşte de două ori în picior şi arată mingea. Ce minge? Ce a fost la Tottenham – Liverpool este ceva înfiorător. Arbitrii nu s-au înţeles. Parcă nu vorbeau engleză. Vrem şi noi să auzim ce vorbesca arbitrii VAR.

Mi-a spus Andrei Vochin într-o emisiune că trebuie să cerem. O să cer în fiecare emisiune. Vrem să avem acces să vedem ce au vorbit. Sunt foarte curios să văd ce au vorbit Haţegan şi Coza. <<Mamă, ce galben i-am dat. Ce isteţ sunt!>>” a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

FCSB a acuzat, în această ediţie de campionat, că a pierdut puncte importante din cauza greşelilor de arbitraj. Roş-albaştrii sunt pe primul loc după 11 etape, dar au motive să se teamă. CFR Cluj s-a apropiat la un singur punct după victoria categorică cu Sepsi, scor 3-0.

FRF a făcut publică conversaţia dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladinovici

FRF a făcut publică conversaţia dintre Istvan Kovacs şi Horia Mladinovici, din timpul meciului CFR Cluj – Petrolul, scor 1-0, din etapa a 9-a a Ligii 1. Totul după ce arbitrul din Carei a fost acuzat că ar fi fost sfătuit din cabina VAR să acorde penalty pentru „lupii galbeni”, dar nu ar fi ţinut cont.

Pentru a înlătura orice suspiciuni, Kyros Vassaras a făcut publică discuţia dintre Kovacs şi Mladinovici. Istvan a decis atunci să nu se ducă să revadă faza cu ajutorul sistemului VAR.

Reclamă 4 / 0/3

În acest video se poate auzi discuția pe care Istvan Kovacs, arbitru la centru, și Horia Mladenovici, arbitru VAR, au avut-o în minutul 49 al partidei CFR – Petrolul. Kovacs reia jocul după ce din camera VAR i se spune că au fost analizate toate cele trei faze, două în careul CFR-ului, o posibilă jucare a mingii cu mâna și un posibil fault, și una în careul Petrolului, o posibilă jucare a mingii cu mâna„, se arată pe site-ul frf.ro.

Iată discuţia integrală dintre Istvan Kovacs şi arbitrul din cabina VAR. Horia Mladonovic l-a anunţat pe „central” că a analizat fazele şi că nu a fost penalty nici pentru CFR Cluj, şi nici pentru Petrolul.

Horia Mladinovici: Am verificat ambele faze, cu careul CFR-ului şi în careul Petrolului. Am verificat, posibil penalty şi posibil penalty.

Istvan Kovacs: Camo (n.r. Mario Camora), Camo, Camo, nu este penalty, am verificat.

Horia Mladinovici: Îi vine în picior jucătorului Petrolului, picior, fund, de fapt şi în partea cealaltă îi vine în piept jucătorului de la CFR.

Istvan Kovacs: Ok. Ce înseamnă picior, fund, că n-am înţeles asta.

Horia Mladinovici: Nu… Am vrut să zic în zona coapsei, dar…

Reclamă

Istvan Kovacs: Vorbeşte, Horia, că n-am înţeles.

Horia Mladinovici: Am vrut să zic în zona coapsei spre fund, acolo, lateral spre… Ai înţeles?

Istvan Kovacs: Nu, nu, nu. La faza când a cerut penalty, ce se întâmplă?

Horia Mladinovici: Deci, când a cerut penalty CFR, mingea îi vine jucătorului de la Petrolul în zona şoldului inferior.

Istvan Kovacs: Dar fault ai verificat?

Horia Mladinovici: Am verificat. În partea cealaltă am verificat şi un posibil henţ, şi un posibil fault.

Istvan Kovacs: Ok, pot să reiau jocul?

Horia Mladinovici: Poţi să reiei jocul, da, da.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și