Închide meniul

Lovitură grea pentru Gigi Becali! Transferul de 700.000 de euro a picat! Jucătorul nu mai ajunge la FCSB

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 decembrie 2023, 14:27

Lovitură grea pentru Gigi Becali! Transferul de 700.000 de euro a picat! Jucătorul nu mai ajunge la FCSB

Lovitură grea pentru Gigi Becali

Gigi Becali / Profimedia

Lovitură grea pentru Gigi Becali! Un jucător pe care latifundiarul dorea să ofere suma de 700.000 de euro nu va mai ajunge în lotul vicecampioanei. „Roș-albaștrii” sunt nevoiți să găsească o nouă țintă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Baba Alhassan, jucător care este legitimat, în momentul de față, la FC Hermannstadt. Patronul sibienilor, Claudiu Rotar, a făcut dezvăluiri despre situația fotbalistului ghanez.

Lovitură grea pentru Gigi Becali! Anunțul patronului de la FC Hermannstadt

Patronul echipei din Sibiu a dezvăluit faptul că mijlocașul din Ghana nu este aproape să semneze cu FCSB și că nu există negocieri cu vicecampioana României.

De asemenea, Claudiu Rotar a menționat și faptul că Alhassan a semnat prelungirea contractului cu Hermannstadt, pentru încă două sezoane.

„(n.r. este adevărat că Baba Alhassan este aproape să semneze cu FCSB?) Nu e adevărat. Nu există nici negocieri. Da (n.r. va rămâne la Hermannstadt şi din iarnă).

Reclamă

El a semnat pe doi ani de zile o prelungire de contract, acum două luni. Nu se pune problema, momentan. Nu e nici perioada de transferuri. E devreme. Mai e aproape o lună până la perioada de transferuri”, a menționat Claudiu Rotar, potrivit playsport.ro.

O altă echipă care s-a interesat de serviciile lui Alhassan este Rapid, dar Gigi Becali ar dori să forțeze transferul acestuia și să ofere o sumă mult mai mare pentru serviciile jucătorului, decât ar putea oferi oficialii celor de la Rapid. Totuși, având în vedere declarațiile patronului de la FC Hermannstadt, este greu de crezut că această mutare se va materializa în perioada de mercato din această iarnă.

Gigi Becali poate da lovitura! Jugurtha Hamroun vrea să revină la FCSB

Ajuns acum la 34 de ani, Hamroun a mai jucat pentru echipa lui Gigi Becali în perioada iulie 2015 – august 2016. La momentul respectiv a fost împrumutat la Al-Sadd, echipă care l-a transferat definitiv în vara anului 2017.

Reclamă 4 / 0/3

Printr-o postare pe rețelele de socializare, Hamroun a dezvăluit faptul că dorește să revină la FCSB, cel mai probabil în perioada de transferuri din iarnă. Acesta a reacționat la o postare a unei pagini, în care se vorbea despre un zvon legat de transferul acestuia la vicecampioana României.

Reacția algerianului a fost una simplă. Acesta a pus peste fotografia respectivă un emoticon, care dă de înțeles faptul că ia în calcul această revenire (VEZI AICI POSTAREA LUI HAMROUN).

În momentul de față, Hamroun este legitimat la Al-Khor, formație din prima ligă a Qatarului. Totuși, acesta nu este mulțumit de minutele pe care le-a primit la această formație. De la semnarea înțelegerii, din februarie 2023, algerianul a jucat doar 2 meciuri pentru acest club, în care a reușit să marcheze un gol.

În cariera sa, până în momentul de față, Jugurtha Hamroun a jucat pentru: EA Guingamp, Chernomorets Burgas, Karabukspor, Oțelul Galați, FCSB, Al-Sadd, Al-Kharaitiyat, Qatar SC, Erzurumspor, Samsunspor, Al-Markhiya și Al-Khor

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și