Închide meniul

Jugurtha Hamroun vrea să revină la FCSB! Postarea care l-a dat de gol pe atacantul algerian

Alex Ioniță Publicat: 9 decembrie 2023, 11:56

Reclamă
Jugurtha Hamroun vrea să revină la FCSB! Postarea care l-a dat de gol pe atacantul algerian

Jugurtha Hamroun vrea să revină la FCSB

Jugurtha Hamroun vrea să revină la FCSB! Atacantul algerian, care a mai fost legitimat la formația „roș-albastră”, s-a dat de gol prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns acum la 34 de ani, Hamroun a mai jucat pentru echipa lui Gigi Becali în perioada iulie 2015 – august 2016. La momentul respectiv a fost împrumutat la Al-Sadd, echipă care l-a transferat definitiv în vara anului 2017.

Jugurtha Hamroun vrea să revină la FCSB. A vorbit în trecut despre întoarcerea în România

Printr-o postare pe rețelele de socializare, Hamroun a dezvăluit faptul că dorește să revină la FCSB, cel mai probabil în perioada de transferuri din iarnă. Acesta a reacționat la o postare a unei pagini, în care se vorbea despre un zvon legat de transferul acestuia la vicecampioana României.

Reacția algerianului a fost una simplă. Acesta a pus peste fotografia respectivă un emoticon, care dă de înțeles faptul că ia în calcul această revenire.

Postarea lui Jugurtha Hamroun
Postarea lui Jugurtha Hamroun / Instagram

În momentul de față, Hamroun este legitimat la Al-Khor, formație din prima ligă a Qatarului. Totuși, acesta nu este mulțumit de minutele pe care le-a primit la această formație. De la semnarea înțelegerii, din februarie 2023, algerianul a jucat doar 2 meciuri pentru acest club, în care a reușit să marcheze un gol.

Reclamă

În cariera sa, până în momentul de față, Jugurtha Hamroun a jucat pentru: EA Guingamp, Chernomorets Burgas, Karabukspor, Oțelul Galați, FCSB, Al-Sadd, Al-Kharaitiyat, Qatar SC, Erzurumspor, Samsunspor, Al-Markhiya și Al-Khor

Jugurtha Hamroun: „Nu aș spune ‘nu’ unei reveniri”

În urmă cu ceva timp, algerianul spunea că la FCSB a trăit cea mai bună perioadă a carierei. Astfel, pornind de la această afirmație, Hamroun a spus că și-ar dori să revină, la un moment dat, la acuala vicecampioană a României.

Totodată a vorbit și despre momentele fericite pe care le-a avut în tricoul „roș-albastru”. A menționat partidele din preliminariile Champions League, dar și perioada în care FCSB juca în grupele Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost cel mai bun sezon al carierei la FCSB. Am avut șansa să jucăm preliminarii în UEFA Champions League cu Partizan, cu Manchester City. De asemenea, am jucat în grupele UEFA Europa League. FCSB are un loc special în inima mea.

Momentan sunt sub contract aici, în Qatar. Dar nu aș zice „nu” unei reveniri în România, poate chiar la FCSB. Am urmărit echipa în ultima perioadă, în Conference League.

Am fost destul de dezamăgit. Nu cred că sunt conștienți de valoarea pe care o au. Sunt afectat când văd aceste lucruri și, repet, de ce nu, într-o zi poate mă întorc”, spunea atunci Hamroun, potrivit playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și