Închide meniul

Lovitură pentru Gică Hagi, înainte de Farul – Universitatea Craiova! Un jucător s-a operat şi va lipsi două luni

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2023, 18:09

Reclamă
Lovitură pentru Gică Hagi, înainte de Farul – Universitatea Craiova! Un jucător s-a operat şi va lipsi două luni

Lovitură pentru Gică Hagi, înainte de Farul - Universitatea Craiova

Gică Hagi, la o conferinţă de presă

Gică Hagi a primit o „lovitură” înaintea duelului dintre Farul şi Universitatea Craiova. Amine Benchaib, mijlocaşul campioanei, s-a accidentat, şi a fost operat. Ca urmare, „Regele” nu se va putea baza pe serviciile sale în următoarele două luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul se va duela cu Universitatea Craiova duminică, de la ora 21:30, într-un meci care va fi în format live text, pe AS.ro. Campioana are nevoie de victorie, după ce a suferit trei înfrângeri în ultimele trei runde.

Lovitură pentru Gică Hagi, înainte de Farul – Universitatea Craiova

Gică Hagi a prefaţat duelul cu Universitatea Craiova, şi a declarat că oltenii formează o echipă foarte puternică, motiv pentru care duelul va fi unul încins.

„Regele” a dezvăluit că un singur jucător va absenta, în duelul cu oltenii lui Laurenţiu Reghecampf. Este vorba de Amine Benchaib, care va lipsi de pe teren cel puţin o lună.

De asemenea, Hagi a mai declarat că vrea să obţină cele trei puncte în duelul cu trupa din Bănie, deoarece echipa sa are nevoie de victorii în Liga 1.

Reclamă

„Vom întâlni un adversar care a început foarte bine campionatul. O echipă cu pretenţii, cu jucători talentaţi. În campionat, nu suntem pe drumul cel bun. Trebuie să schimbăm ceva. Să începem să câştigăm, să aducem victoriile, că ele aduc încredere.

Înafară de Benchaib, care are o problemă, s-a operat, şi probabil o lună, o lună jumate, două, nu-l vom avea, restul sunt apţi.

Programul este încărcat şi foarte greu. Jucăm cu Universitatea Craiova acasă, apoi un meci în deplasare, şi după întâlnim cealaltă Craiova. Meciuri grele. Sperăm să arătăm din nou că suntem foarte buni şi să le câştigăm pe toate, avem nevoie de rezultate”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presî premergătoare duelului cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Ce sacrificii face Gică Hagi pentru a-şi vedea visul împlinit la Farul

Dănuţ Lupu a spus ce sacrificii face Gică Hagi pentru a-şi vedea visul împlinit la Farul. Fostul jucător al lui Dinamo şi Rapid anunţă că „Regele” îşi doreşte cu orice preţ să îşi ducă echipa în grupele Conference League. Ar asigura astfel bugetul echipei.

Dănuţ Lupu anunţă că, în ultimele trei săptămâni, Hagi şi-a pus familia pe planul secund şi a stat chiar şi 10 ore la stadion pregătind meciurile din Conference League.

„Dorința lui cea mai mare e să ajungă în grupele Conference League. Nu prea pune mare bază pe campionat. Din câte știu, stă câte 4-5 ore la stadion dimineața, câte 4-5 ore seara. E ambiția lui, își dorește foarte mult să se califice„, a declarat Dănuţ Lupu pentru fanatik.ro.

Miza financiară este una extrem de importantă pentru campioana României. În conturile Farului vor intra aproape 3 milioane de euro, dacă echipa lui Hagi va ajunge în grupele Conference League. În schimb, dacă este eliminată de echipa din play-off, trebuie să se mulţumească numai cu 750.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și