Închide meniul

Lovitură primită de CFR Cluj înainte de play-off! Anunţul făcut de Cristi Balaj: „Poate merge şi la Marijana”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 martie 2024, 18:05

Lovitură primită de CFR Cluj înainte de play-off! Anunţul făcut de Cristi Balaj: „Poate merge şi la Marijana

Lovitură primită de CFR Cluj înainte de play-off! Anunţul făcut de Cristi Balaj: "Poate merge şi la Marijana"

Jucătorii lui CFR Cluj / Profimedia

Lovitură primită de CFR Cluj înainte de play-off! Fundaşul central Arlind Ajeti, unul dintre oamenii de bază din echipa lui Adrian Mutu, a părăsit accidentat partida cu FC Hermannstadt încă din minutul 66.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajeti a fost integralist în precedentele patru partide ale formaţiei din Gruia şi a reuşit să înscrie şi un gol, în meciul cu Farul Constanţa.

Lovitură primită de CFR Cluj înainte de play-off!

Arlind Ajeti urmează să efectueze un RMN, potrivit lui Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj. Fostul arbitru nu a scos din calcul nici ca fundaşul central să meargă la celebra Marijana Kovacevic, după ce clujenii au avut experienţe pozitive în urma tratamentelor de la Belgrad:

„E indisponibil. La leziuni musculare stai și două, trei săptămâni. Trebuie să facă un RMN și vedem după, poate merge și la Marijana. De cele mai multe ori am avut rezultate bune când am tratat jucătorii acolo. Fotbaliștii trebuie să strângă rândurile, pentru că recuperarea este esențială.

Avem încredere în staff-ul tehnic, Adi Mutu a demonstrat că este un antrenor bun și trebuie să luăm totul pas cu pas”, a declarat Cristi Balaj, la digisport.ro.

Reclamă

Neluţu Varga a anunţat o primă uriaşă dacă CFR Cluj va lua titlul

Neluţu Varga a anunţat o primă uriaşă pentru jucători şi antrenori dacă CFR Cluj va lua titlul. CFR Cluj a terminat sezonul regular pe locul 3, la 5 puncte în spatele liderului FCSB.

Neluţu Varga e convins că CFR Cluj se va bate la titlu pănâ la finalul anului şi a anunţat că jucătorii şi staff-ul vor împărţi un milion de euro dacă vor pune mâna pe trofeu.

„Chiar dacă în acest moment se vorbește mai puțin de CFR, eu vă spun că CFR-ul se va bate la titlu până în ultima etapă. Suntem o echipă foarte puternică, suntem o echipă care, veți vedea, o să aibă o cu totul altă față în play-off, unde acolo meciurile se vor juca cu inima.

Reclamă 4 / 0/3

Iar noi, la CFR, avem o inimă mare, mare, mare și asta o vom demonstra tuturor adversarilor. Le spun atât fanilor: credeți în noi! Urmează 10 finale, iar CFR le va juca pe toate ca și cum ar fi ultimul meci. Dacă băieții iau titlul, îi anunț public că prima este una record. Le voi da să împartă lor și staff-ului un milion de euro. Deci aceasta este prima pe care CFR Cluj, jucătorii și toți cei care trudesc la echipă o vor împărți în cazul în care luăm titlul de campioană.

Eu sunt ferm convins că pot să-mi ia banii, îi dau cu cea mai mare plăcere și am mare încredere că avem forța necesară să câștigăm din nou titlul de campioană a României”, a spus Neluţu Varga la fanatik.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și