Închide meniul

LPF a anunţat echipa primei etape din Liga 1! Eugen Neagoe a fost desemnat antrenorul etapei

Alex Masgras Publicat: 18 iulie 2023, 11:42

Reclamă
LPF a anunţat echipa primei etape din Liga 1! Eugen Neagoe a fost desemnat antrenorul etapei

Eugen Neagoe a vorbit despre despărțirea de Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, antrenorul Universităţii Craiova / Profimedia

LPF a anunţat echipa primei etape din Liga 1! FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova sunt echipele care au dat câte doi jucători în echipa ideală, în timp ce Farul Constanţa, FC Voluntari, Universitatea Cluj şi Sepsi Sf. Gheorghe au dat câte un jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul primei etape din Liga 1 a fost desemnat Eugen Neagoe, antrenorul Universităţii Craiova. Echipa sa a câştigat cu 2-0 partida de pe Arcul de Triumf cu Dinamo.

LPF a anunţat echipa primei etape din Liga 1! Eugen Neagoe a fost desemnat antrenorul etapei

PORTAR

Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova) – A apărat un nou penalty, al patrulea de la revenirea în poarta alb-albaştrilor. Intervenţiile lui au păstrat neatinsă plasa porţii oltenilor.

FUNDAŞI

Reclamă

Cristian Manea (CFR 1907 Cluj) – A dominat cu autoritate întreg flancul drept. A înscris golul care a închis tabela şi a adus clujenilor o victorie clară.

Márk Tamás (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – A avut o prestaţie sigură în centrul defensivei covăsnenilor, fiind printre cei mai buni de pe teren din duelul FC Rapid 1923 – Sepsi OSK.

Arlind Ajeti (CFR 1907 Cluj) – Sosit la CFR Cluj în această vară, a avut un debut reuşit. A fost ca un zid în faţa adversarilor.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Ţicu (Petrolul Ploiești) – Căpitanul „lupilor galbeni” a arătat aceeaşi dăruire pe teren. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.

MIJLOCAŞI

Alexandru Chipciu (Universitatea Cluj) – Experimentatul mijlocaş a marcat pentru a 40-a oară în principala competiţie internă.

Adrian Şut (FCSB) – A continuat seria evoluţiilor bune din ediţia precedentă. A depus un efort consistent pe toată durata partidei de la Tg. Jiu.

Constantin Grameni (Farul) – A înscris la doar câteva minute după ce a fost introdus pe teren, golul său asigurându-le dobrogenilor trei puncte.

ATACANŢI

George Merloi (FC Voluntari) – A reuşit o dublă şi a scos un penalty. A fost cel mai bun meci făcut în tricoul celor de la FC Voluntari.

Reclamă

Florinel Coman (FCSB) – Deşi a evoluat doar o repriză, a făcut diferenţa pe teren: a contribuit la prima reuşită a roş-albaştrilor, apoi a scos penalty-ul pe care tot el l-a transformat.

Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova) – Revenit în pauza competiţională la echipa sa de suflet, a contribuit decisiv la ambele reuşite ale Universităţii.

ANTRENORUL ETAPEI

Eugen Neagoe (Universitatea Craiova) – Oltenii s-au impus în derby-ul cu Dinamo graţie evoluţiei din repriza secundă, când echipa a intrat mult mai motivată pe tren.

Andrei Ivan surprinde după victoria cu Dinamo. Mesaj îngrijorător pentru Eugen Neagoe

Andrei Ivan a transmis un mesaj care l-ar putea îngrijora pe Eugen Neagoe, după meciul cu Dinamo. Fotbalistul Universității nu se regăsește în postul pe care îl joacă în momentul de față și a declarat că nu se simte bine în sistemul pus la punct de tehnicianul formației.

„Un meci greu, prima repriză foarte slabă. La pauză a vorbit mister cu noi și am arătat mai multă atitudine, trebuia să câștigăm astăzi.

Nu am intrat pe vârfuri, nu ne-a ieșit nimic, am pierdut multe mingii la mijlocul terenului. Joc bandă dreaptă, nu am mai jucat de mult timp, este foarte dificil. Sperăm să câștigăm un trofeu, dar o să fie un drum foarte lung pentru noi.

Nu mai îmi este frică de penalty-uri, am trecut de faza din meciul cu FCSB, nu îmi este frică. Îmi era dor de aceste meciuri, chiar sunt bucuros că au intrat cei de la Dinamo în Liga 1, îmi era dor să joc derby-uri cu ei și cu FCSB.

Nu știu dacă voi merge la națională, joc pe un post nou și nu mă simt bine. Dar trebuie să mă acomodez și să dau totul pe teren”, a spus Andrei Ivan, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și