Închide meniul

LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2024, 14:24

LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial

LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună

Ultraşii lui Dinamo s-au bătut pe teren cu cei ai UTA-ei / Hepta

LPF a schimbat regulamentul, iar meciul Dinamo – Petrolul, din etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 1, se poate juca cu fani în tribună. Anunţul oficial a fost făcut de secretarul general al Ligii Profesioniste de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a primit interdicția de a disputa patru meciuri cu spectatori, ca urmare a incidentelor de la meciul cu UTA. „Câinii” au primit și o amendă de 100.000 de lei. Totuşi, conducătorii fotbalului românesc au acceptat ca femeile şi copiii să fie prezenţi la duelul care este programat luni, de la ora 20:30, şi care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună

A fost modificat regulamentul”, a confirmat Justin Ştefan pentru fanatik.ro. Mai mult, acesta a dezvăluit că situaţia s-ar putea repete şi în următoarele partide ale lui Dinamo.

Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe.

În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a declarat Justin Ștefan pentru sursa citată anterior.

Reclamă

Ultraşii lui Dinamo şi cei ai UTA-ei s-au bătut la meciul direct. Au fost incidente grave atât pe stadion, cât şi în afara arenei.

Dinamo este pe locul 8 în play-out şi are un singur punct avans faţă de FC Voluntari. UTA lui Mircea Rednic este pe poziţia a 3-a.

Stadionul pe care va juca Dinamo, după suspendarea primită

S-a aflat stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea uriașă primită, de a disputa patru meciuri fără spectatori. După ce inițial s-a vehiculat faptul că trupa din Ștefan cel Mare se va muta la Târgoviște, „câinii” vor rămâne pe arena Arcul de Triumf.

Reclamă 4 / 0/3

Conform prosport.ro, Dinamo va continua să-și dispute partidele pe arena Arcul de Triumf. Primul meci pe care îl va disputa acolo, după sancțiunea primită, este cel cu Petrolul, care se va disputa pe 1 aprilie.

Administratorul arenei Arcul de Triumf a anunțat că îi va ajuta pe „câini”, dezvăluind că fiul său este un mare fan al echipei din Ștefan cel Mare.

Copilul meu a început să plângă când a aflat că nu poate să meargă la meci! El este un mare dinamovist! Îi ajutăm cu orice au nevoie pe cei de la Dinamo, la facem orice facilitate ca să rămână pe Arcul de Triumf. Deocamdată, cert este că doar meciul cu Petrolul, din următoarea etapă, se va juca aici.

Este nedrept ce s-a întâmplat! Nu e posibil ca toți suporterii să sufere pentru un procent de 1%”, a declarat Radu Popa, conform sursei citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și