Închide meniul

Lucian Sânmărtean, cucerit de Octavian Popescu: „E un copil foarte bun! Se va dezvolta foarte bine!”

Alexandru Ivan Publicat: 28 ianuarie 2023, 10:15

Lucian Sânmărtean, cucerit de Octavian Popescu: „E un copil foarte bun! Se va dezvolta foarte bine!

Reacţia lui Elias Charalambous despre interesul lui Porto pentru Octavian Popescu

Octavian Popescu, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

  • Lucian Sânmărtean, cucerit de Octavian Popescu:
  • Ce a spus de „perla” de la FCSB

Lucian Sânmărtean l-a lăudat pe Octavian Popescu. Fostul jucător crede că „perla” lui Gigi Becali poate ajunge la un nivel de top.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânmărtean consideră că Octavian Popescu trebuie să-și asume rolul de lider la FCSB și să facă meciuri la cel mai înalt nivel.

Lucian Sânmărtean l-a lăudat pe Octavian Popescu

„Nici nu trebuie să fie Octavian Popescu o reîncarnare a mea, cum nici eu nu am fost reîncarnarea cuiva. Este un copil bun care s-a impus la FCSB, la o vârstă fragedă, nu cum am venit eu, matur, liniștit. Este un copil foarte bun și se va dezvolta foarte bine acest Octavian Popescu.

Reclamă

Știe să controleze presiunea, e un copil foarte bun și cred foarte mult în talentul lui. Se va dezvolta, va înțelege și el jocul. De aici trebuie să-și asume rolul de lider și să livreze la nivel înalt”, a spus Lucian Sânmărtean, conform sport.ro.

Nicolae Dică a dat verdictul pentru Octavian Popescu

Nicolae Dică l-a antrenat pe Octavian Popescu în acest sezon la FCSB şi chiar l-a făcut şi căpitan în mandatul său. Dică nu l-a uitat pe Octavian Popescu, chiar dacă a plecat de la FCSB. Octavian Popescu are două goluri şi 6 pase decisive în cele 34 de meciuri jucate în acest sezon, în toate competiţiile.

Reclamă

Constanța o poți realiza în timp. Cu ajutorul experienței, poți să ajungi să faci cât mai multe meciuri bune. Acum, el este un jucător tânăr și este clar că are oscilații. Dar trebuie ca lumea să aibă răbdare cu el, pentru că este un jucător care se antrenează bine și are calități senzaționale. Mă refer mai ales la partea ofensivă, unde rar mai găsești jucători buni unu contra unu și jucători cu inteligența lui”, a spus Nicolae Dică pentru prosport.ro.

Octavian Popescu, pregătit pentru un transfer stelar

Octavian Popescu anunţă că este pregătit pentru un transfer stelar. Atacantul în vârstă de 20 de ani este gata să plece de la FCSB şi aşteaptă o ofertă care să fie pe placul lui Gigi Becali. Tavi Popescu ar fi monitorizat de granzii Manchester City, Juventus şi Bayern Munchen. Internaţionalul român a dezvăluit care este marele său vis. Îşi doreşte cu orice preţ să ajungă în Premier League.

E cel mai frumos în Anglia cu suporterii, stadion full şi cum fac la goluri… e incredibil. (n.r. pari hipnotizat de atmosfera din Anglia) E cea mai tare atmosferă.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. merită orice sacrificiu să ajungi la o echipă din Anglia?) Da, la orice echipă din Anglia. Eu mi-am pus de la început niste lucruri in minte… şi cred că fix cum am gândit, aşa a fost. Când eram mic, ziceam <<lasă, că o să ajung la 18 ani să joc în Liga 1>>, am jucat în Liga 1… am zis că o să debutez la naţională la 19-20 ani, am debutat la naţională, până acum sunt în grafic.

(n.r. ce mai ai pe listă?) Campionat şi să plec cât mai repede în străinătate. Cred că sunt suficient de matur, pot să fac pasul, însa aştept să vină o ofertă, ceva, şi să vedem”, a declarat Tavi Popescu la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat