Închide meniul

Lyes Houri, transferul de titlu făcut de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova: „Este apt pentru derby-ul cu FCSB!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 august 2023, 13:26

Reclamă
Lyes Houri, transferul de titlu făcut de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova: „Este apt pentru derby-ul cu FCSB!

Lyes Houri, transferul de titlu făcut de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, la un meci al Universităţii Craiova / Hepta

Lyes Houri este transferul de titlu făcut de Mihai Rotaru la Unviersitatea Craiova. Patronul oltenilor a anunţat cea de-a treia mutare a verii. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 27 de ani a semnat cu gruparea din Bănie un contract valabil până în 2026!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul care a câştigat două trofee cu echipa lui Gică Hagi revine în Bănie şi va lucra din nou cu Laurenţiu Reghecampf.

Lyes Houri, transferul de titlu făcut de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova

OFICIAL | Bine ai revenit la Știința, Lyes Houri! Universitatea Craiova a semnat cu mijlocașul francez un contract valabil pe 3 ani.

Lyes Houri se pregătește deja sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și este apt pentru derby-ul de sâmbătă cu FCSB.

Fost internațional francez cu meciuri la U-16, U-17 și U-19, el a avut o contribuție importantă la cucerirea Cupei și Supercupei României când evolua la Viitorul (actuala Farul), reușind să impresioneze în campionatul intern al țării noastre. Ultima oară a evoluat în Ungaria la Fehérvár, formație pentru care a jucat în 87 de partide„, a fost anunţul făcut de Universitatea Craiova pe contul de Facebook.

Reclamă

Mihai Rotaru a vorbit şi el despre noua achiziţie pe care a făcut-o chiar înaintea derby-ului cu FCSB.

E închis. Cred că băieții, colegii mei, chiar au anunțat oficial pe site. Pe 3 ani e semnat. Houri a jucat la noi extraordinar în primul mandat al lui Reghe. El s-a accidentat în cantonamentul din Antalya. A fost principalul motiv pentru care noi am pierdut campionatul, pentru că era cel mai în formă jucător al Universității Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

L-am luat pentru că noi credem în el și a renunțat la mult mai mulți bani de la o ofertă din Golf și le-a spus și colegilor că nimeni nu înțelege cât de mult și-a dorit să revină la Craiova și țin foarte mult la el. Reghe a venit cu soluția asta și noi doar am executat”, a declarat Mihai Rotaru pe fanatik.ro.

Lyes Houri, Alexandru Mitriţă şi Jasmin Kurtic sunt cei trei jucători transferaţi de Universitatea Craiova în această vară.

Houri era liber de contract după despărţirea de MOL Fehervar. Maghiarii îl cumpăraseră de la Gică Hagi, în 2020, pentru 600.000 de euro. 27 de ani are Lyes şi a jucat 13 meciuri pentru Universitatea Craiova în urmă cu două sezoane.

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit după Farul – Universitatea Craiova 2-0

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit, după ce Farul a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0. Antrenorul oltenilor s-a declarat nemulţumit de jocul prestat de echipa sa, însă susţine că acest fapt se va schimba în etapa următoare, când trupa din Bănie se va duela cu FCSB.

După trei victorii consecutive în Lga 1, Universitatea Craiova fost învinsă de Farul, la Ovidiu. Louis Munteanu a marcat ambele goluri ale constănţenilor.

Vrem să uităm meciul acesta. Să-l analizăm. Am fost foarte slabi, delăsători. La ambele goluri au fost greşeli foarte mari. La al doilea gol, cred că se putea face ceva. M-a deranjat atitudinea, anumite momente pe care le-am tratat cu superficialitate. Cea am discutat cu jucătorii, nu am reuşit să facem în meci.

Dacă ai un pic de şansă să marchezi repede un gol, intri în joc. Farul a fost mult peste noi. A avut şi în repriza a doua ocazii mari. Am comis greşeli copilăreşti în apărare. Mă gândesc la ce avem de făcut în continuare.

Reclamă

Nu se uită această înfrângere, e dureroasă. Mai ales cum am pierdut. Avem calitate, au experienţă, ar trebui să avem altă atitudine, să facem alt joc. Sunt optimist că vom schimba asta”, a declarat Laurenţăiu Reghecampf, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și