Închide meniul

„M-a înjurat! S-au umflat muşchii pe el!” Alex Chipciu a răbufnit după scandalul de la finalul meciului cu Hermannstadt

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2024, 17:26

Reclamă
„M-a înjurat! S-au umflat muşchii pe el! Alex Chipciu a răbufnit după scandalul de la finalul meciului cu Hermannstadt

Alex Chipciu a răbufnit după scandalul de la finalul meciului cu Hermannstadt

Alexandru Chipciu, în timpul unui meci la U Cluj / Profimedia Images

Alex Chipciu a răbufnit după scandalul de la finalul meciului cu Hermannstadt. Cele două tabere au fost implcate într-o bătaie imediat după ce Daniel Popa a marcat un gol fabulos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La interviul de după meci, Alexandru Chipciu a lansat acuzaţii dure. L-a acuzat pe un om din staff-ul celor de la Hermannstadt că l-a înjurat.

Alex Chipciu a răbufnit după scandalul de la finalul meciului cu Hermannstadt

”La final? S-au umflat mușchii pe un angajat de la FC Hermannstadt, care a fost la CFR Cluj. Nu vreau să mai zic nimic. I-am dat atenție. M-a înjurat când am trecut pe lângă bancă. Mi s-a părut incredibil. Probabil s-a pompat puțin la sală și s-au umflat mușchii pe el.

Am vorbit apoi cu Dani Coman și mi-a zis că m-am bucurat ostentativ. M-am bucurat pentru că au fost multe trageri de timp. Orice fault era doar la ei, pentru noi nu era. Am stat șase minute și s-a jucat unul. Normal că mă enervez!

În fine. Ăsta e fotbalul. Băiatul ăsta care m-a înjurat să își antreneze și creierul nu doar mușchii!”, a spus Alexandru Chipciu la digisport.ro.

Reclamă

Daniel Popa a marcat un eurogol, iar imediat a început scandalul

Daniel Popa a marcat un eurogol, iar imediat a început scandalul! Atacantul lui U Cluj a înscris superb, din voleu, în minutul 90+7, aducând un punct echipei sale. Hermannstadt conducea cu 1-0 din minutul 31, atunci când a marcat Ianis Stoica.

După eurogolul lui Popa, cele două echipe s-au încăierat. Bogdan Mitrea, care se afla pe banca de rezerve, a văzut cartonaşul roşu. În încăierare a fost prins şi antrenorul lui U Cluj, Neluţu Sabău, care a încercat să aplaneze conflictul.

U Cluj se află pe locul doi în play-out în urma acestui meci, cu 26 de puncte. Hermannstadt e pe locul 3, cu 24 de puncte. Cele două echipe au disputat trei etape în play-out.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Popa, autorul unui gol magistral în prelungiri, a fost introdus pe teren în minutul 46 de către antrenorul Neluţu Sabău, în locul lui Ante Roguljic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și