Închide meniul

Daniel Popa a marcat un eurogol, iar imediat a început scandalul! Hermannstadt – U Cluj s-a încheiat 1-1

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 aprilie 2024, 16:49 / Actualizat: 7 aprilie 2024, 19:19

Daniel Popa a marcat un eurogol, iar imediat a început scandalul! Hermannstadt – U Cluj s-a încheiat 1-1

Daniel Popa a marcat un eurogol, iar imediat a început scandalul!

Eurogolul lui Daniel Popa şi încăierarea de la final / colaj digisport.ro

Daniel Popa a marcat un eurogol, iar imediat a început scandalul! Atacantul lui U Cluj a înscris superb, din voleu, în minutul 90+7, aducând un punct echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hermannstadt conducea cu 1-0 din minutul 31, atunci când a marcat Ianis Stoica.

Daniel Popa a marcat un eurogol, iar imediat a început scandalul! Hermannstadt – U Cluj s-a încheiat 1-1

După eurogolul lui Popa, cele două echipe s-au încăierat. Bogdan Mitrea şi Andrei Piţian, care se aflau pe banca de rezerve, au văzut cartonaşul roşu.

În încăierare a fost prins şi antrenorul lui U Cluj, Neluţu Sabău, care a încercat să aplaneze conflictul.

U Cluj se află pe locul doi în play-out în urma acestui meci, cu 26 de puncte. Hermannstadt e pe locul 3, cu 24 de puncte. Cele două echipe au disputat trei etape în play-out.

Reclamă

Daniel Popa, autorul unui gol magistral în prelungiri, a fost introdus pe teren în minutul 46 de către antrenorul Neluţu Sabău, în locul lui Ante Roguljic.

„Te mai gândeşti la echipa naţională?” Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj – FC Botoşani 3-0

Dan Nistor a oferit un răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj – FC Botoşani 3-0. „Şepcile roşii” au debutat cu dreptul în primul meci din play-out, iar mijlocaşul de 35 de ani a ieşit din nou la rampă.

Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a trecut peste dezamăgirea cu FC Voluntari, când a făcut egal şi a ratat calificarea în play-off, şi s-a impus cu 3-0 în faţa ultimei clasate, FC Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

La primul meci după egalul de la Voluntari, Dan Nistor a contribuit la două dintre cele trei goluri ale „şepcilor roşii”. În minutul 15, el a deschis scorul dintr-un penalty, după care i-a pasat decisiv lui Roguljic, în minutul 76. La final, mijlocaşul de 35 de ani a fost întrebat dacă se mai gândeşte la o convocare la echipa naţională, în condiţiile în care mai este puţin până la EURO 2024.

„A fost destul de greu după meciul cu Voluntari. Şi pentru Mister a fost greu. A făcut şedinţe în fiecare zi, a încercat să ne motiveze. Dar nu avem ce face, suntem fotbalişti profesionişti.

Ştiam foarte bine jocul celor de la Botoşani, practic i-am aşteptat. Am avut 1-0 şi ei au trebuit să iasă la joc. Obiectivul este locul 7, meciul de baraj pentru Conference League şi, de ce nu, finala Cupei României.

(n.r. Te mai gândeşti la echipa naţională?) Eu nu sunt în măsură să vorbesc despre acest lucru. Eu îmi fac treaba aici şi îi las pe alţii să vorbească. Orice fotbalist se gândeşte la echipa naţională”, a declarat Dan Nistor, la digisport.ro.

U Cluj – FC Botoşani 3-0

Echipa U Cluj a învins, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia FC Botoşani, în primul meci al play-out-ului Superligii.

Clujenii au deschis scorul din penalti, prin Dan Nistor, în minutul 15. Intrat în minutul 63, Ante Roguljic a rezolvat meciul cu două goluri. Mai întâi a înscris pentru 2-0 în minutul 77, iar la ultima fază a meciului, în minutul 90+7, a stabilit rezultatul final, 3-0 pentru U Cluj.

U CLUJ: Gertmonas – Oancea, Masoero, Thalisson, Roger – Silaghi (A. Rus 78), G. Simion (Ăiţian 83), Fossati (Doukoure 46), V. Gheorghe (Roguljic 63) – Nistor, D. Popa (Anselmo 83). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

Reclamă

FC BOTOŞANI: Ducan – R. Benzar, Miron, Celea, Creţ (Mouaddib 59) – I. Filip, Dican, A. Ferreira (Margiotta 59) – Ed. Florescu (Mitrov 59), E. Lopez (Fulop 59), Kaprof (Şeroni 80). ANTRENOR Bogdan Andone

Cartonaşe galbene: Thalisson 30/ Mitrov 76

Arbitr: Andrei Moroiţă – Ionel Dumitru, Stelian Slabu – Cristian Moldoveanu

Arbitri VAR: Bogdan Dumitrache – Ferencs Tunyogi

Observator: Marcel Savaniu

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și