Închide meniul

„M-am întors să iau titlul şi să merg la EURO!” Vlad Chiricheş a anunţat când va reveni pe teren la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2024, 16:36

Reclamă
„M-am întors să iau titlul şi să merg la EURO! Vlad Chiricheş a anunţat când va reveni pe teren la FCSB

Vlad Chiricheş a anunţat când va reveni pe teren la FCSB

Vlad Chiricheş, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Vlad Chiricheş a anunţat când va reveni pe teren la FCSB. După ce s-a accidentat în luna august, fundaşul a fost supus unei operaţii, şi susţine că poate evolua din nou în luna martie. Stoperul de 34 de ani a dezvăluit că îşi doreşte să cucerească titlul alături de FCSB, şi de asemenea, să prindă lotul României pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a revenit la FCSB la începutul sezonului, după ce şi-a încheiat contractul cu Cremonese. Fundaşul s-a accidentat la finalul lunii august, în duelul cu UTA, iar de atunci a fost înlocuit în primul 11 de către Siyabonga Ngezana.

Vlad Chiricheş a anunţat când va reveni pe teren la FCSB

Vlad Chiricheş a dezvăluit că se antrenează din greu, pentru a fi apt de joc la începutul lunii martie. Fundaşul a fost supus unei operaţii la finalul anului, operaţie pe care regretă că nu a efectuat-o încă de la momentul accidentării.

De asemenea, întrebat dacă regretă că a revenit în Liga 1, acesta a oferit un răspuns categoric. Chiricheş a declarat că visează să participe la al doilea turneu final european din carieră, după ce a fost în lotul României şi la EURO 206.

„Doctorul care m-a operat mi-a dat o perioadă de trei luni jumătate, patru luni în care aș putea să joc practic. Deci ar trebui să revin pe teren la început de martie. Cum mă simt în momentul ăsta eu cred că sunt puțin mai avansat cu recuperarea față de prognozele doctorului. Important e să mai fac un RMN, niște teste amănunțite și apoi pot să trag și mai tare.

Reclamă

Cred că a fost o greșeală că nu m-am operat de la început, dar nu știu… Nu pot să mai dau timpul înapoi, iau totul ca atare și încerc să mă pregătesc cât de bine pot și să revin cât mai repede.

„Nu regret că m-am întors!”

(N.r. Ai vreun regret că te-ai întors în România) Nici cel mai mic regret! Am ales în primul rând echipa pe care o iubesc de mic copil. Am venit în țară și pentru familie, pentru băieții mei, cărora sunt sigur că le este mult mai bine în țară în momentul ăsta.

Pot să spun că îmi doresc să îmi închei cariera cu un turneu final. Ar fi un lucru superb pentru carierea mea să particip la al doilea turneu final de Campionat European. Da, e un obiectiv pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Dacă FCSB ia campionatul) De-asta m-am întors. Să câștig campionatul”, a declarat Vlad Chiricheş, conform fanatik.ro.

Vlad Chiricheş a vrut să se retragă din fotbal

Vlad Chiricheş a dezvăluit că a vrut să se retragă din fotbal, după ultima accidentare suferită la FCSB. Familia, dar şi prietenul Alex Chipciu l-au convins să nu se retragă.

Chiricheş a mai spus că şi-a dat seama că poate reveni mai puternic după accidentare, după o discuţie mai complexă pe care a avut-o cu Chipciu.

“În primele zile (n.r. după accidentare) eram cu gândul ăsta destul de puternic că nu mai am de ce să trec printr-o perioadă de genul ăsta. Dar, cum am mai spus-o. Cred că familia mi-a pus două-trei întrebări şi altcineva, Alex Chipciu, m-a întrebat dacă sunt sigur.

Mi-a enumerat câteva situaţii şi câteva opinii de-ale lui. În zilele următoare, le-am spus că au dreptate şi pot să revin şi după această accidentare”, a spus Vlad Chiricheş pentru fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și