Închide meniul
EXCLUSIV

„Mai aduceți pe cineva?” Gigi Becali, anunț categoric. Ce planuri are patronul FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iulie 2022, 16:40

„Mai aduceți pe cineva? Gigi Becali, anunț categoric. Ce planuri are patronul FCSB

Gigi Becali e patron la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă la Palat / Hepta

Gigi Becali a anunțat că nu mai face transferuri la FCSB în această fereastră de mercato. Patronul roș-albaștrilor e mulțumit de lotul pe care îl are pe dispoziție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, lovită de probleme în apărare în această vară, a transferat nu mai puțin de trei fundași centrali: Rachid Bouhenna, Joyskim Dawa și Joonas Tamm. Primii doi au fost aduși de Gigi Becali, în timp ce Tamm a sosit la dorița expresă a lui Mihai Stoica.

Gigi Becali, anunț despre transferuri la FCSB

Gigi Becali crede că roș-albaștrii nu mai au nevoie să se întărească și pe alte posturi.

„Nu, nu, nu. Nu mai iau pe nimeni. (n.r. – ăsta e lotul?) Da”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

FCSB l-a pierdut pe Iulian Cristea, accidentat în timpul acțiunii de la echipa națională, la începutul lui iunie. Fundașul nu va mai evolua în 2022.

Reclamă

Pe lângă absențele din partea problemelor medicale, FCSB a rămas și fără Andrei Miron și Paulo Vinicius, cărora Gigi Becali nu a mai vrut să le prelungească contractele.

Gigi Becali nu îl vinde pe Octavian Popescu

Gigi Becali se ţine tare şi susţine că Octavian Popescu va pleca pe 50 de milioane de euro. Totuşi, patronul de la FCSB e de părere că transferul nu se poate realiza în acest moment.

50 de milioane de euro. Eu nu îl dau pe Tavi Popescu acum, aşa că nu are rost să vorbim„, a anunţat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, Gigi Becali nu crede că Rareş Ilie a fost vândut cu 5 milioane de euro la Nice, sumă ce a apărut în spaţiul public.

Nu (n.r. – nu crede că a fost vândut cu 5 milioane). Ştii tu că au primit 5 milioane? Să văd contractul? Numai când văd contractul cred. Eu când vând ceva ce vă spun?! Atâţia bani, atâta procent, cutare, cutare. Zic eu că e confidenţial? Aşa zic şi eu confidenţial Man, 20 de milioane de euro. Nu se face aşa. Aici nu e confidenţial. E confidenţial e ceva secret. Nu e problema mea ce face Rapidul”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Toni Petrea i-a cerut transferuri lui Gigi Becali, înaintea noului sezon

După victoria categorică obținută în amicalul cu Zimbru Chișinău, scor 6-1, antrenorul FCSB-ului a avut un mesaj cu subînțeles pentru Gigi Becali, în legătură cu campania de transferuri săracă a clubului din Berceni.

Petrea a recunoscut că și-ar mai dori câțiva jucători, ținând cont că „roș-albaștrii” au rămas în această vară fără 10 fotbaliști: Cătălin Straton, Paulo Vinicius, Andrei Miron, Dragoș Nedelcu, Gabriel Simion, Robert Ion, Cristi Dumitru, Andrei Burlacu, Claudiu Keșeru, Valentin Gheorghe şi Ovidiu Perianu.

„Cred că în orice moment ar mai fi nevoie de jucători, mai ales când ai mai multe obiective. Vor fi multe meciuri disputate într-un ritm destul de alert. Cu cât ai un lot mai numeros și valoros cu atât e mai bine. Vom vedea, căutăm, așteptăm răspunsuri, nu știm momentan dacă vom reuși să mai aducem ceva”, a declarat Toni Petrea.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și