Închide meniul

Toni Petrea îi cere transferuri lui Gigi Becali: „Ar mai fi nevoie de jucători!”. Ce a spus despre interesul FCSB-ului pentru Dorin Rotariu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 iulie 2022, 9:42

Toni Petrea îi cere transferuri lui Gigi Becali: „Ar mai fi nevoie de jucători!. Ce a spus despre interesul FCSB-ului pentru Dorin Rotariu

Toni Petrea are probleme mari la FCSB

Toni Petrea, în timpul unui meci disputat de FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Toni Petrea îi cere transferuri lui Gigi Becali, înaintea noului sezon. FCSB a adus în această vară numai doi jucători, pe Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa. În același timp, vicecampioana României s-a despărțit de 10 fotbaliști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregătește pentru noul sezon. Toni Petrea este cu gândul la preliminariile Conference League, precum și la duelurile „de foc” din debutul stagiunii din Superligă.

Toni Petrea îi cere transferuri lui Gigi Becali, înaintea noului sezon

După victoria categorică obținută în amicalul cu Zimbru Chișinău, scor 6-1, antrenorul FCSB-ului a avut un mesaj cu subînțeles pentru Gigi Becali, în legătură cu campania de transferuri săracă a clubului din Berceni.

Petrea a recunoscut că și-ar mai dori câțiva jucători, ținând cont că „roș-albaștrii” au rămas în această vară fără 10 fotbaliști: Cătălin Straton, Paulo Vinicius, Andrei Miron, Dragoș Nedelcu, Gabriel Simion, Robert Ion, Cristi Dumitru, Andrei Burlacu, Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe.

Întrebat despre interesul FCSB-ului pentru Dorin Rotariu, Toni Petrea a dezvăluit că au existat doar discuții:

Reclamă

„Cred că în orice moment ar mai fi nevoie de jucători, mai ales când ai mai multe obiective. Vor fi multe meciuri disputate într-un ritm destul de alert. Cu cât ai un lot mai numeros și valoros cu atât e mai bine. Vom vedea, căutăm, așteptăm răspunsuri, nu știm momentan dacă vom reuși să mai aducem ceva.

(N.r. – despre interesul pentru Dorin Rotariu) Nu știu nimic, am discutat de principiu, dacă ne-ar ajuta sau dacă ar fi o variantă, dar nu am mai multe informații momentan.”, a spus Toni Petrea, după Zimbru – FCSB 1-6.

Ce a spus Petrea despre Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa

Toni Petrea a vorbit și despre noile achiziții ale FCSB-ului, Rachim Bouhenna și Joyskim Dawa. Doar Dawa a fost folosit de tehnicianul vicecampioanei în cele două amicale din această vară, cu FC Sfântul Gheorghe (6-0) și Zimbru (6-1). Fundașul camerunez a reușit să și marcheze în duelul cu moldovenii, după o fază fixă.

Reclamă 4 / 0/3

Petrea a declarat că Bouhenna nu se află la 100% din punct de vedere fizic:

„Dawa are o talie care îl recomandă pentru fazele fixe. Sper să o facă cât mai des cu putință, să ne ajute pe faza de apărare. Faptul că marchează mai mulți jucători este îmbucurător pentru mine, trebuie să avem mobilitate și dinamică, să le permitem mai multor jucători să ajungă la finalizare.

Bouehna nu este 100% apt din punct de vedere fizic, are o problemă medicală, nu este momentul să-l folosim acum. Este într-un progres de recuperare”, a mai declarat Petrea.

Toni Petrea a vorbit și despre victoria răsunătoare din amicalul cu Zimbru Chișinău, precizând că nu îl interesează rezultatul, ci mai degrabă jocul echipei.

Antrenorul FCSB-ului a prefațat și debutul noului sezon, în care vicecampioana va juca în turul 2 preliminar al Conference League și va da piept cu U Cluj și Rapid, în Superligă.

„Nu pot să mă declar mulțumit de rezultat (n.r. – cu Zimbru), ne intersează evoluția, modul de exprimare în teren, ceea ce facem la antrenament și ceea ce reușim să punem în practică la jocuri. Faptul că am marcat și în meciul trecut și în meciul ăsta nu e o noutate, încercăm să practicăm un joc ofensiv.

Am beneficiat de un adversar care nu a fost pus la punct cu pregătirea. Calitatea individuală a jucătorilor noștri și-a spus cuvântul. Mă interesează exprimarea echipei, a jucătoilor, din punct de vedere individual și colectiv. Sunt mulțumit de cum arată echipa. Au fost două săptămâni intense, cu antrenamente intense pentru jucători. Sper să îi am sănătoși în continuare și să ne pregătim cum trebuie pentru ceea ce ne-am propus.

Reclamă

Toni Petrea, anunț ferm: „Obiectivul nostru este accederea în grupele Conference League”

Pentru noi este un obiectiv important accederea în grupele Conference League. Avem 3 tururi, trebuie să le luăm pas cu pas, să ne concentrăm, pentru că pot apărea surprize și nu vreau să fie neplăcute. Să fim încrezători, fără muncă și fără efort nu se poate.

Între primele două meciuri de campionat avem și Conference League. Este un început bun, pentru că jucăm acasă. Un meci greu, cu o echipă nou promovată (n.r. – vs U Cluj), cu entuziasm, cu suporteri numeroși, s-au mai întărit și ei între timp, vin după o promovare, vor încerca să demonstreze că își merită locul în liga 1.

Meciul cu Rapid nu știu unde îl vom juca, jucăm în deplasare, va fi un meci frumos, dar până atunci mai avem câteva meciuri.”, a mai spus Toni Petrea.

FCSB și-a aflat adversara din turul 2 preliminar al Conference League: învingătoarea dintre FC Saburtalo (Georgia) și FK Partizani (Albania). Primul meci din „dubla” clubului lui Gigi Becali se va disputa pe 21 iulie, în deplasare, urmând ca partida retur să se joace pe 28 iulie, la București.

FCSB va mai disputa două partide de pregătire înaintea noului sezon: cu CS Mioveni (6 iulie) și Oțelul Galați (9 iulie).

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și