Închide meniul

„Mai bun decât Olaru!” Gigi Becali, cucerit de un jucător de la FCSB după remiza cu Farul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2024, 8:10

„Mai bun decât Olaru! Gigi Becali, cucerit de un jucător de la FCSB după remiza cu Farul

Gigi Becali, prima reacţie după ce l-a vândut pe Andrea Compagno în China

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali s-a declarat cucerit de un jucător de la FCSB, după remiza cu Farul. Patronul roş-albaştrilor a fost impresionat de Baba Alhassan, cel care a fost titularizat în locul lui Darius Olaru. Latifundiarul din Pipera a declarat chiar că mijlocaşul adus în această iarnă este mai bun decât căpitanul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Baba Alhassan a marcat în duelul dintre FCSB şi Farul, încheiat cu scorul de 1-1. Mijlocaşul a fost titularizat în premieră, de la transferul său din această iarnă. Acesta a bifat al treilea meci la formaţia roş-albastră, după duelurile cu UTA şi Universitatea Craiova.

Gigi Becali, cucerit de un jucător de la FCSB după remiza cu Farul

Darius Olaru a fost suspendat pentru duelul de pe Arena Naţională, cu Farul, ca urmare a cartonaşului galben încasat în victoria cu Universitatea Craiova. În lipsa căpitanului echipei, Baba Alhassan a fost titularizat în linia mediană a roş-albaştrilor, alături de Adrian Şut şi Mihai Lixandru.

Alhassan a reuşit şi să marcheze pentru FCSB, în minutul 55, iar după meci, Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa. Acesta a transmis că mijlocaşul adus de la Hermannstadt este cel mai bun din linia mediană, chiar şi peste golgheterul campionatului, Darius Olaru.

„Foarte repede spun așa, Baba e mai bun și decât Șut și decât Lixandru, chiar mai bun și decât Olaru. Asta e, fiecare crede ce vrea și are părerea lui”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

Baba Alhassan a fost transferat de FCSB în această iarnă, de la Hermannstadt. Gigi Becali le-a plătit sibienilor suma de 600.000 de euro, pentru a obţine semnătura mijlocaşului din Ghana, cotat la 850.000 de euro.

De cealaltă parte, jucătorul care nu l-a impresionat pe Gigi Becali, în remiza cu Farul, a fost Luis Phelipe. Brazilianul a fost schimbat la pauză, în locul său fiind trimis în teren Florinel Coman.

De Luis Phelipe nu știu. Dacă nu își revine, cred că m-am înșelat. Eu stau să mă joc? Dau milioane să mă joc? Foarte repede spun că Baba e mai bun și decât Şut și decât Lixandru și decât Olaru! Eu așa văd.

Reclamă 4 / 0/3

Poate îi mai dăm șanse, nu renunț așa repede. Dacă renunț, la revedere!”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Gigi Becali l-a contrazis pe Gică Hagi, după controversele din FCSB – Farul

Gigi Becali l-a contrazis pe Gică Hagi, după controversele din FCSB – Farul. Patronul roş-albaştrilor consideră că Dawa nu l-a faultat pe Mihai Popescu, la faza îndelung analizată din prelungirile partidei de pe Arena Naţională.

Patronul celor de la FCSB susţine că Dawa a fost cel lovit în momentul duelului din careu. În ceea ce priveşte golul anulat al lui Munteanu pentru offside, Becali a declarat că are încredere în liniile trase de cei din camera VAR:

„La 11 metri.. În primul rând trebuie să ne uităm la Nedelcu. Îl împinge pe Dawa. Dacă vedeți faza, când sare, fundașul nostru e împins. Face mișcarea aia, el îl împinge până la urmă. Dar eu sunt de părerea dumneavoastră, omul sare la cap, răsucește capul.

Nu mai are voie omul să sară la cap? El sare drept, pune corpul și îl răsucește. Eu zic că nu e penalty, el nu dă cu capul în față, ăla a dat cu capul în spate și îl lovește. Dawa a fost lovit, se dă pe spate și îl lovește.

La offside vorbim de spațiu, ar trebui să fie în plan. Trebuie împărțiți 6 metri la 2 centimetri. Nu are cum să fie un metru acolo la linie. Dacă ar fi în spațiu poți considera orice. Nu cred că este vorba de jumătate de metru, dar e distanță, la cum s-au tras liniile. Nu comentez ce nu știu! Văd pe linii și gata!”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și