Închide meniul
NEWS ALERT

Malcom Edjouma pleacă de la FCSB! Italienii anunţă că transferul la Bari s-a făcut! Detaliile contractului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 august 2023, 8:22

Reclamă
Malcom Edjouma pleacă de la FCSB! Italienii anunţă că transferul la Bari s-a făcut! Detaliile contractului

Malcom Edjouma pleacă de la FCSB

Malcom Edjouma, bucurie după marcarea unui gol / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Italienii anunţă că transferul lui Malcom Edjouma la Bari s-a făcut. Mijlocaşul de la FCSB va pleca miercuri în Italia pentru a face vizita medicală şi a semna contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma pleacă de la FCSB şi urmează să semneze cu Bari, echipă din Serie B. Competiţia este, din 19 august, exclusiv în AntenaPLAY.

Malcom Edjouma pleacă de la FCSB! Italienii anunţă că transferul la Bari s-a făcut

Jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com anunţă că Bari s-a înţeles cu FCSB pentru transferul lui Malcom Edjouma. Italienii îl iau sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare definitivă. Sursa citată spune că Bari va plăti 200.000 de euro pentru împrumutul pentru un an şi încă 600.000 de euro pentru transferul definitiv.

„S-a făcut transferul lui Edjouma la Bari. Mâine (n.r. – astăzi) pleacă în Italia”, au titrat italienii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și