Închide meniul

Marco Dulca, ironie maximă după ce a fost dat afară de la FCSB: „Mă bucur că am jucat mai mult de 45 de minute”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 ianuarie 2023, 20:05

Marco Dulca, ironie maximă după ce a fost dat afară de la FCSB: „Mă bucur că am jucat mai mult de 45 de minute

Marco Dulca a fost dat afară de la FCSB în această iarnă

Marco Dulca a fost dat afară de la FCSB în această iarnă / Antena Sport

Marco Dulca a oferit o ironie maximă după ce a fost dat afară de la FCSB. Gigi Becali a făcut o „curățenie de iarnă” masivă, în urma căreia nu mai puțin de 8 jucători au plecat de la vicecampioana României. Pe „lista neagră” a lui Becali s-a aflat și Marco Dulca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dulca a revenit la Chindia Târgoviște, formația de unde Gigi Becali îl transferase la FCSB, în vara anului trecut.

Marco Dulca, ironie maximă după ce a fost dat afară de la FCSB

Mijlocașul de 23 de ani a fost pus pe liber de patronul roș-albaștrilor după numai 13 apariții bifate în actualul sezon.

Marco Dulca a fost titular la Chindia, în primul meci oficial al anului, contra lui FC Argeș, încheiat la egalitate, scor 1-1. Tânărul mijlocaș a bifat 70 de minute în meciul de la Ploiești, iar la final a trimis o „săgeată” subtilă către Gigi Becali.

La FCSB, Dulca a fost scos de multe ori la pauză, la ordinul finanțatorului roș-albaștrilor.

Reclamă

Marco Dulca se bucură de revenirea la Chindia, unde spune că a găsit „un grup bun și unit”, condus de Toni Petrea.

„Mă simt ca acasă aici, mă simt foarte bine, băieții m-au primit bine. Mă bucur că am reușit să joc și mai mult de 45 de minute și să-mi ajut echipa. Acesta e obiectivul meu personal, să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivul și să mă ajut și pe mine, în al doilea rând.

Ce a spus Marco Dulca despre experiența ratată de la FCSB

(Reporter: Ești dezamăgit de experien„ța de la FCSB?) Da, normal, orice jucător își dorește să joace mai mult, cum mi-am dorit și eu. Dar vreau să iau și lucrurile bune din această experiență. Am jucat în Conference League, am fost la o echipă din primele 3 din România și am avut de învățat din acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

Am întâlnit un grup foarte bun și unit. Lotul e mai bun de când am plecat eu. Mister (n.r. – Toni Petrea) este un antrenor cu experiență, a antrenat și el la FCSB și e un antrenor foarte bun”, a spus Marco Dulca, după Chindia – FC Argeș 1-1.

Chindia și FC Argeș au remizat în meciul de pe „Ilie Oană”, scor 1-1, în etapa a 22-a din Liga 1. Cristian Neguț a deschis scorul pentru gazde în minutul 42, iar formația din Trivale a restabilit egalitatea în minutul 55, prin Arnold Garita.

Gigi Becali a anunțat că îl dă afară, dar el nu vrea să plece!

Gigi Becali a anunțat că îl dă afară pe Rachid Bouhenna, dar el nu vrea să plece! Fundașul algerian este ultimul jucător rămas pe „lista neagră” a patronului FCSB.

Andrei Dumiter, Florin Achim, Radu Boboc, Marco Dulca, Bogdan Rusu și Răzvan Ducan și-au reziliat contractul cu FCSB, la ordinul lui Gigi Becali. În plus, Ianis Stoica și Alexandru Musi au fost cedați sub formă de împrumut la U Cluj, respectiv Poli Iași.

Pe lista lui Gigi Becali a mai rămas un singur jucător de care vrea să scape. Rachid Bouhenna a jucat numai 9 meciuri în actualul sezon și a ieșit din planurile finanțatorului de la FCSB.

Becali îl forțează să-și rezilieze contractul, însă fundașul algerian rămâne tare pe poziții. Potrivit spotmedia.ro, Bouhenna solicită să primească salariile compensatorii până la finalul sezonului, pentru a accepta să se despartă de FCSB în această iarnă.

Becali nu a acceptat condiția pusă de jucătorul adus la FCSB vara trecută, motiv pentru care acesta continuă să fie legitimat la echipa roș-albastră, însă fără să fie luat în calcul de Mihai Pintilii.

Reclamă

Cotat la 300.000 de euro de transfermarkt.com, Rachid Bouhenna a adunat numai 588 de minute în tricoul FCSB-ului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și