Închide meniul

Marea frică a lui Gigi Becali în lupta pentru titlu! Echipa de care îi e teamă patronului FCSB că ar avea o „prietenie” cu CFR Cluj

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 aprilie 2022, 20:03

Marea frică a lui Gigi Becali în lupta pentru titlu! Echipa de care îi e teamă patronului FCSB că ar avea o „prietenie cu CFR Cluj

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a vorbit, din nou, despre lupta la titlu şi a dezvăluit care este singura echipa de care se teme. Nu este vorba nici de rivala CFR Cluj, dar nici despre Universitatea Craiova. Patronului FCSB îi e teamă de FC Argeş, echipă despre care spune că ar avea o „prietenie” cu echipa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a tremurat cu FC Argeş, pe care a învins-o greu cu 3-2. „Vulturii” au egalat-o pe echipa lui Toni Petrea de două ori, dar Dumiter a adus victoria în minutul 90+4. De cealală parte, campioana CFR Cluj n-a avut emoţii cu gruparea din Piteşti, scor 2-0.

Gigi Becali se teme de FC Argeş în lupta pentru titlu

„Eu o văd că suntem noi favoriţi, având în vedere toate la un loc… valoarea echipei, situaţia care probabil o fi la ei. Cred că e puţin, sunt nişte certuri acolo. La indirecte singura echipă de care îmi este teamă e FC Argeş. Mi-e teamă de prietenia dintre CFR Cluj şi FC Argeş. Dar nu mai vreau să fac păcate. FC Argeş trebuie să pună osul, dar mie să nu îmi mai dea ăla pe lângă ea. Doar de FC Argeş mi-e frică, dar poate să o bată pe CFR Cluj.

Am zis de Kovacs şi a arbitrat impecabil. El în faţa mea a spălat toate păcatele şi îmi cer iertare despre tot ce am spus. Atât de teamă îmi era de el că a arbitrat atât de bine încât mi-a spulberat toatea suspiciunile. Este un arbitru mare, de Champions League”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră: „Direct pe Ghencea o să jucăm! Ce, e stadionul lor?!”

Gigi Becali a anunţat că va face cerere pentru ca marele meci cu CFR Cluj, din ultima etapă a playoff-ului, să se joace pe Ghencea. FCSB – CFR Cluj, din ultima etapă a campionatului, ar putea să se joace cu titlul pe masă.

Reclamă

FCSB poate deveni campioană pe Ghencea. Gigi Becali s-a decis şi a anunţat că va face cerere pentru a juca pe Ghencea.

„Direct pe Ghencea o să jucăm (n.r. meciul decisiv cu CFR). Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor (n.r. CSA Steaua)? Facem plângeri peste tot: DNA, procuratură, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo, dacă nu ne dau voie. Arcul de Triumf nu este deocamdată o soluție pentru noi, are prea puține locuri”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și