Închide meniul

Marian Aioani, intervenții miraculoase în U Cluj – Farul, de la 11 metri! Dublă-paradă a portarului lui Gică Hagi

Alexandru Ivan Publicat: 3 martie 2023, 20:51

Reclamă
Marian Aioani, intervenții miraculoase în U Cluj – Farul, de la 11 metri! Dublă-paradă a portarului lui Gică Hagi

Marian Aioani, intervenții miraculoase în U Cluj - Farul, de la 11 metri

U Cluj - Farul / Captură OrangeSport

Marian Aioani a avut două intervenții miraculoase de la 11 metri, în meciul U Cluj – Farul, din etapa a 29-a din Liga 1. Portarul lui Gică Hagi a făcut minuni în poarta liderului campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 25, U Cluj a beneficiat de un penalty, după un henț a lui Artean. La 11 metri și-a așezat balonul Mamadou Thiam, cel mai în formă fotbalist din efectivul lui Ioan Ovidiu Săbău. Doar că acesta a fost blocat de Aioani!

Marian Aioani, intervenții miraculoase în U Cluj – Farul, de la 11 metri

Aioani a blocat primul șut al lui Thiam, care a fost incomodat și de gazonul deplorabil de pe Cluj Arena. Thiam a încercat să înscrie după ce mingea a ricoșat fericit la el, dar a fost blocat din nou de Aioani

Marian Aioani a adunat 28 de partide în Liga 1 pentru Farul în acest sezon, dintre care 12 au fost fără gol marcat.

1,3 milioane de euro este cota lui Aioani, conform transfermarkt.com.

Reclamă
Reclamă

Formația lui Gică Hagi își poate consolida poziția de lider în Liga 1

De cealaltă parte, U Cluj este în a doua parte a clasamentului. 31 de puncte au obținut până acum ardelenii.

U Cluj – Farul, echipe probabile:

U CLUJ: Gorcea –  Martici, Fl. Ilie, D. Ispas, Chipciu – R. Pires, I. Filip, Bic – D. Nistor – Thiam, I. Stoica

Reclamă

FARUL: Aioani – Boli, Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, T. Băluță, Grameni – Mazilu, Alibec, L. Munteanu

Dan Petrescu ştie de ce Farul este liderul Ligii 1: „E ca Napoli!”. Avantajul pe care l-ar avea Gică Hagi în lupta pentru titlu

Dan Petrescu ştie de ce Farul este liderul Ligii 1. Antrenorul campioanei României a vorbit, după victoria obţinută de CFR Cluj cu UTA, despre avantajul pe care l-ar avea Gică Hagi în lupta pentru titlu.

CFR Cluj a învins-o cu emoţii pe UTA, în Gruia, scor 2-1. Ardelenii au jucat 20 de minute în inferioritate numerică. Mai mult decât atât, Ciprian Deac a ratat un penalty. Jucătorii lui Dan Petrescu au reuşit să se apropie la două puncte de Farul.

„Eu zic că echipa are foarte multe multe puncte. Am făcut un campionat foarte bun, nu excelent. Farul câştigă tot timpul. E ca în Italia, Napoli câştigă toate meciurile, ce vină au celelalte? Farul a făcut un meci excelent pentru nu a avut cupele europene.

Noi avem 48 de meciuri jucate, aproape 50, ei au cu 20 mai puţine decât noi. Şi e normal, au avut această serie fantastică, bravo lor, dar noi am avut cu vreo 20 de meciuri în plus. Nu e puţin. Azi i-am pierdut şi pe Maglica, şi pe Malele, şi Birligea, Manea… avem foarte multe probleme. Să vedem cum facem cu jucătorii de atac.

Trei victorii la rând, nu ar trebui să vorbim de ceva rău. Eu cred că facem un sezon foarte bun, problema e că Farul a făcut foarte multe puncte. Echipele din spatele nostru nu au jucat atât de multe meciuri în cupele europene şi nu au punctele lui Farul”, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

CFR Cluj are trei victorii la rând în Liga 1. O serie similară are şi echipa antrenată de Gică Hagi. Gruparea din Gruia mai are de jucat, în sezonul regulat, cu Sepsi şi U Cluj. Pentru Farul urmează confruntările cu U Cluj şi Rapid.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și