Închide meniul

Marian Aliuţă, atac fără precedent la adresa Stelei: „E o jignire pentru toţi fanii să spunem că echipa din Liga 2 e Steaua”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 octombrie 2023, 15:42

Marian Aliuţă, atac fără precedent la adresa Stelei: „E o jignire pentru toţi fanii să spunem că echipa din Liga 2 e Steaua

Marian Aliuţă, atac fără precedent la adresa Stelei

Marian Aliuţă, în timpul unui interviu

Marian Aliuţă a lansat un atac fără precedent la adresa Stelei. Fostul jucător al roş-albaştrilor susţine că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea şi anunţă că nu ştie jucătorii echipei Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu am spus înaintea lui Chipciu, şi am fost înjurat. Eu aş putea să spun, pentru că am plecat de la Steaua într-un conflict cu Gigi Becali şi aş fi putut să contest că nu e Steaua. Să fim corecţi.

Marian Aliuţă, atac fără precedent la adresa Stelei

Gigi a luat echipa într-un moment foarte greu, a băgat nişte bani şi a continuat palmaresul stelei. Steaua a dus-o mai departe. Eu am jucat cu emblema Stelei pe piept şi consider că Steaua este la el.

Steaua nu este cea din liga a doua, care a fost formată de câţiva ani. E o jignire pentru toţi fanii Stelei să spunem că Steaua este în liga a doua, într-un eşalon foarte slab, cu jucătorii pe care nu-i cunosc. Nu vreau să par arogant, dar nu-i cunosc.

Eu mă regăsesc la echipa unde este Gigi Becali azi, pentru că Steaua nu a retrogradat niciodată şi Becali merită să deţină palmaresul, deşi unii nu vor. Steaua este în Liga 1, nu a retrogradat niciodată, nu există Steaua în Liga 2. Nu cunosc niciun jucător de acolo. Nimeni de acolo nu se identifică cu Steaua care era în Liga 1″, a spus Aliuţă.

Reclamă

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă: „CSA nu o să mai poată să folosească marca Steaua!”

Gigi Becali a lansat acuzaţii dure şi e convins că în viitor cei de la CSA Steaua ar urma să nu mai poată folosi marca Steaua. A ameninţat chiar cu plângeri penale.

„O să vedeți de curând că CSA n-o să mai aibă voie să folosească numele la fotbal. Nu știu, 1 an, 2, 3… Ei au înregistrat cu rea-credință numele la OSIM. Acum a descoperit avocatul un act, trebuie să-l valideze instanța. Nouă nu ni-l dă OSIM.

După ce-l validează instanța, putem să facem revizuire în 30 de zile. Să vă explic: ei au spus că vor înregistrarea mărcii, OSIM a respins, li s-a zis că se creează confuzie.

Reclamă 4 / 0/3

Pe urmă, s-a revenit asupra deciziei, nu s-a pomenit niciodată la OSIM așa ceva. Ei au spus că nu e confuzie pentru că au alte sporturi, nu fotbal. E semnat de Talpan actul. Apoi, au venit și au făcut fotbal. E înșelăciune.

Acum, în instanță, se va vedea și va fi anulată marca lor. Vom face plângere penală și pentru cei de la OSIM care au înregistrat marca. Cum să revii la o hotărâre definitivă?”, a spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și