Închide meniul

Marian Iancu a dat de pământ cu jucătorii de la Dinamo. Fostul patron de la Poli Timișoara nu s-a ferit de cuvinte: „Liga a 4-a”

Alex Ioniță Publicat: 28 decembrie 2023, 21:43

Reclamă
Marian Iancu a dat de pământ cu jucătorii de la Dinamo. Fostul patron de la Poli Timișoara nu s-a ferit de cuvinte: Liga a 4-a”

Marian Iancu a dat de pământ cu jucătorii de la Dinamo

Marian Iancu / Hepta

Marian Iancu a dat de pământ cu jucătorii de la Dinamo. Fostul patron de la Poli Timișoara este de părere că fotbaliștii legitimați la formația din Ștefan cel Mare nu sunt la nivelul primei ligi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul acestui an, Dinamo se află pe locul al 15-lea în Liga 1, cu doar 16 puncte obținute după cele 21 de etape disputate. „Câinii” lui Zeljko Kopic se află la 7 puncte de primul loc de baraj, care este ocupat de Poli Iași.

Marian Iancu a dat de pământ cu jucătorii de la Dinamo. Mesajul fostului patron

Fostul patron din Liga 1 este de părere că fotbaliștii din lotul lui Zeljko Kopic nu au calitatea necesară pentru a evolua la nivelul primului eșalon. Marian Iancu a lansat un atac devastator și este de părere că jucătorii din Ștefan cel Mare sunt la nivel de Liga a 4-a.

„Atunci, când eram conducător, nu aș crezut că Dinamo ar ajunge unde este acum sau mai jos. E de înțeles situația totuși la ce s-a întâmplat acolo. Mi-a fost rușine să mă uit la ultimul lor meci, dar și la celelalte jocuri ale lor.

Lipsă clară de calitate. Jucători de liga a patra. Foarte, foarte slabi. Am văzut jucători care nu ar fi intrat în schema unui club profesionist, sunt praf. Și calul aleargă, dar nu dă lapte. Jucători de maidan. În curtea școlii vezi mai mult spectacol fotbalistic”, a spus Marian Iancu la Radio Gold FM.

Reclamă

Veste mare pentru Dinamo | Anunţul făcut de Andrei Nicolescu

Andrei Nicolescu nici nu vrea să se gândescă la o a doua retrogradare a lui Dinamo. Acesta susţine că încearcă să-şi facă temele cât mai bine, pentru ca situaţia din cadrul clubului să se stabilizeze.

Administratorul special al „câinilor” a dezvăluit că, din punct de vedere financiar, clubul se va redresa în anul 2024, an în care Dinamo va putea ieşi din insolvenţă.

„Orice variantă de rămânere în Liga 1 intră în calcul, nu despre asta e vorba, dar înainte de toate astea trebuie să ne facem bine temele pentru această perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

Încercăm să acoperim cât mai multe zone, să avem niște înțelegeri deja pentru a da antrenorului cât mai mult timp de pregătire. Și el e conștient că adaptarea unui jucător nou durează. Cantonamentul pentru el și pentru preparatorul lui fizic e cel mai bun moment pentru a duce echipa acolo unde-și dorește.

Dinamo, anul ăsta, se va stabiliza din punct de vedere financiar, prognozăm și ieșirea din insolvență, deci cumva lucrurile vor lua o altă turnură, indiferent de ce se întâmplă.

Pe primul plan este consolidarea administrativă a clubului, ca el să nu aibă niciodată probleme legate de alte diverse zone în care a fost în perioadele anterioare”, a declarat Andrei Nicolescu, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și