Închide meniul

Marian Iancu iese la atac după ce Rapid rămâne fără Horaţiu Moldovan: „Nu ar fi plecat cu mine patron”

Bogdan Stănescu Publicat: 19 ianuarie 2024, 16:49

Reclamă
Marian Iancu iese la atac după ce Rapid rămâne fără Horaţiu Moldovan: „Nu ar fi plecat cu mine patron

Marian Iancu iese la atac după ce Rapid rămâne fără Horaţiu Moldovan

Horaţiu Moldovan, după un meci al Rapidului / Profimediaimages

Marian Iancu iese la atac după ce Rapid rămâne fără Horaţiu Moldovan. Fostul patron al lui Poli Timişoara, cunoscut ca un suporter al Rapidului, susţine că giuleştenii nu l-ar fi vândut acum pe Horaţiu Moldovan dacă el ar fi condus clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Iancu spune că nici la Marko Dugandzic, golgheterul sezonului trecut, nu ar fi renunţat dacă era patron la Rapid.

Marian Iancu iese la atac după ce Rapid rămâne fără Horaţiu Moldovan

Pun plecarea lui Moldovan pe același palier cu a lui Dugandzic. În acest sezon, Horațiu Moldovan înseamnă pentru Rapid cam 18 puncte. Prin intervențiile lui atunci când echipa era depășită.

Dugandzic, pe de altă parte, a dat goluri care au însemnat puncte importante. Conducerea Rapidului persistă în greșeli.

Poți avea clauză, dar noi nu semnăm, nu mă obligă cineva să semnez transferul. Mă poți da în judecată și dacă mă obligi îmi aduc alt portar și te țin rezervă și tu pierzi. Așa se face.

Reclamă

„Niciodată nu ar fi plecat Moldovan de la echipă în situația dată”

Niciodată nu ar fi plecat Moldovan de la echipă în situația dată, cum nici Dugandzic nu ar fi plecat cu mine patron. Nu eram prieten cu jucătorii, îi plăteam, nu-i aplaudam. Prin bani îi aplaud. Mă interesează clubul, rezultatele și obiectivul.

Pleci la vară, acum avem obiectiv. Nu mă ating de banii plătiți pentru clauză. În aceeași situație l-am vândut pe Pantilimon cu 3 milioane, aproape 4 milioane de lire sterline, la City. Nu exista clauză la Timișoara.

Jucătorul pleca atunci când spuneam, după ce atingeam interesul clubului. Imediat după calificarea la Euro, de acolo de pe stadion, din tribună, puneam conducerea la treabă să găsească opțiune de portar pe care să-l cumpărăm. Cum să stai să aștepți?”, a spus Marian Iancu, la ”Templul Sportului”.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Prunea a rămas mască atunci când a aflat că Horaţiu Moldovan semnează cu Atletico Madrid: „E o surpriză mare”

Florin Prunea a rămas mască atunci când a aflat că Horaţiu Moldovan semnează cu Atletico Madrid. Fostul portar al echipei naționale a vorbit despre noua mutare spectaculoasă din fotbalul românesc.

După cum a anunțat agentul Arcadie Zaporojanu, în exclusivitate pentru AntenaSport, Horațiu Moldovan va semna cu Atletico Madrid în cel mai scurt timp. Oficialii formației din Spania îi vor plăti clauza portarului, de 800.000 de euro și îi vor oferi un salariu de 800.000 de euro pentru primul sezon, pentru un contract de 4 ani și jumătate. De asemenea, salariul acestuia ar urma să crească cu suma de 180.000 de euro, după fiecare an petrecut la echipa lui Diego Simeone.

După ce a aflat despre oferta celor de la Atletico Madrid, pentru Horațiu Moldovan, Florin Prunea s-a declarat surprins de oportunitatea pe care o are portarul echipei naționale. Fostul internațional a vorbit și despre posibilitatea ca actualul goalkeeper de la Rapid să joace la formația din capitala Spaniei, a cărei poartă este apărată, în momentul de față, de celebrul Jan Oblak.

Prima șansă o va avea Oblak, este căpitan”

”Este o surpriză mare, mai ales la ce portari are Atletico. Nici Betis nu are portari răi, Bravo și cel care este titular (n.r. Rui Silva), sunt doi portari cu sute de meciuri în La Liga. 

Să te duci acolo (n.r. la Atletico Madrid), înseamnă că se renunță la Grbic. O să fie doi portari care se vor întâlni și la turneul final, pentru că și Oblak e calificat și va apăra și el. Sigur, prima șansă o va avea Oblak, este căpitan, apără de mult timp și este unul dintre cei mai buni portari din lume. Gafele sunt trecătoare, toți greșesc. El este unul dintre primii cinci portari din lume, e greu să îl dai la o parte. 

Dacă ar avea și Betis, și Celtic, eu cred că ar alege echipa unde ar putea juca. E greu să refuzi Atletico”, a spus Florin Prunea pentru sursa citată.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și