Închide meniul

Marian Iancu, impresionat de transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: „E o mutare foarte bună”

Alex Ioniță Publicat: 10 octombrie 2023, 16:57

Reclamă
Marian Iancu, impresionat de transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: E o mutare foarte bună”

Marian Iancu, impresionat de transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Marian Iancu / Hepta

Marian Iancu s-a declarat impresionat de transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. Fostul patron al celor de la Poli Timișoara a declarat faptul că Gigi Becali a reușit un transfer excelent pentru lotul pregătit de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul jucător de la FCSB și-a început cariera la clubul de pe Bega, care era patronat la momentul respectiv de Marian Iancu. De la Poli Timișoara a plecat la Dinamo, inițial sub formă de împrumut, iar apoi a fost cumpărat de „câini” cu suma de 1,1 milioane de euro.

Marian Iancu, impresionat de transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. Ce a spus despre noul jucător al „roș-albaștrilor”

Omul de afaceri este de părere că Dorin Rotariu o poate ajuta pe FCSB în lupa pentru titlu din acest sezon. Marian Iancu a declarat că atacantul de 28 de ani ar putea reintra astfel și în vizorul echipei naționale pregătite de Edi Iordănescu.

De asemenea, fostul patron de la Poli Timișoara a menționat faptul că Dorin Rotariu are calități fizice foarte bune și că este, în opinia sa, devotat fotbalului.

„Dorin Rotariu are calități fizice foarte bune și provine dintr-o familie fantastică. El este cu adevărat un jucător devotat fotbalului. Prin urmare, mutarea făcută de Gigi Becali este una foarte bună pentru FCSB.

Reclamă

Este bine și pentru el, pentru că poate reintra în circuitul naționalei României. Subliniez, un transfer foarte bun pentru Steaua, așa cum îi spun eu”, a spus Marian Iancu, potrivit prosport.ro.

Totodată, fostul patron al formației de pe Bega a vorbit și despre perioada în care atacantul, care a ajuns acum la FCSB, nu a jucat pentru echipa sa. Marian Iancu a menționat faptul că formația pe care o patrona avea un lot mult prea puternic pentru ca tânărul jucător să poată fi inclus în „echipa mare” a timișorenilor.

„N-am putut să-l debutăm în echipa mare a lui Poli Timișoara. Și pe Gabi Torje, la vremea respectivă, abia am reușit să-l impunem. Aveam jucători de mare calitate în echipă, dar și un centru extraordinar, cu 400 de juniori”, a mai spus fostul patron.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, prima reacţie după transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Dorin Rotariu a jucat între 2013 şi 2017 la Dinamo, echipă cu care a jucat finala Cupei României în 2016. Gruparea din Ştefan cel Mare l-a vândut la Club Brugge pentru 2.2 milioane de euro. În prezent, jucătorul în vârstă de 28 de ani are o cotă de piaţă de 500.000 de euro.

„Rotariu a semnat deja. Este la antrenamente. A semnat pe un an plus doi ani, opțiunea clubului”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit şi ce salariu va primi Rotariu la FCSB. Este mai mare decât s-a crezut iniţial!

”Salariul este de 20.000 de euro pe lună”, a anunțat Gigi Becali.

Gigi Becali s-a declarat nemulţumit de randamentul jucătorilor de pe partea dreaptă a atacului, în special de cel al lui Octavian Popescu. În acest context, patronul roş-albaştrilor a trecut la fapte şi s-a înţeles cu Dorin Rotariu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și