Închide meniul

Mario Camora, prima reacţie după Rapid – CFR Cluj 3-1: „E un semnal de alarmă. Bine că e acum, la început”

Alex Masgras Publicat: 25 septembrie 2023, 23:31

Reclamă
Mario Camora, prima reacţie după Rapid – CFR Cluj 3-1: „E un semnal de alarmă. Bine că e acum, la început

Mario Camora, prima reacţie după Rapid - CFR Cluj 3-1

Mario Camora, în Rapid - CFR Cluj / Hepta

Mario Camora, prima reacţie după Rapid – CFR Cluj 3-1. Căpitanul formaţiei din Gruia a vorbit după înfrângerea din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus cu 3-1, într-un meci în care Albion Rrahmani, de două ori, şi Claudiu Petrila au marcat pentru giuleşteni, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Ciprian Deac.

Mario Camora, prima reacţie după Rapid – CFR Cluj 3-1

Mario Camora, căpitanul celor de la CFR Cluj, consideră că înfrângerea din Giuleşti este un semnal de alarmă pentru formaţia din Gruia. Acestea vede şi partea plină a paharului, fiind de părere că e bine că acest semnal de alarmă vine în prima parte a campionatului.

„Prima repriză echilibrată, am avut şi noi ocazii. Am avut ocazia lui Bîrligea, dacă dădeam gol, putea fi alt meci. Dar repriza a doua am fost altfel şi ei au meritat victoria.

Am pierdut mijlocul, nu am câştigat două mingi. Când să dăm pasă, luam altă decizie. Am pierdut toate duelurile. Avem trei adversari în faţă şi vrem să îi driblăm pe toţi. E un semnal de alarmă. Bine că e acum, la început. Mai sunt multe meciuri.

Reclamă

După ce am egalat, eram încrezători. Adevărul e că nu am început bine nici prima, nici a doua repriză. Dacă în prima repriză am reuşit să echilibrăm 20 de minute, în repriza a doua am fost dominaţi total.

Trebuie să analizăm împreună şi să lucrăm. În repriza a doua nici apărarea, nici atacul… De azi trebuie să lucrăm. Tot suntem acolo sus, nu e nimic pierdut, avem un meci în minus pe care trebuie să îl jucăm, cu Sepsi”, a declarat Mario Camora, la digisport.ro.

Rapid – CFR Cluj 3-1

Rapid a câştigat cu 3-1 partida de pe teren propriu cu CFR Cluj. Giuleştenii au deschis scorul încă din minutul 5, atunci când Rrahmani a înscris, după ce Sava apărase în primă fază lovitura de la 11 metri. Avantajul rapidiştilor a durat doar până în minutul 10, atunci când Deac a restabilit egalitatea.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 34, CFR Cluj putea prelua conducerea, dar golul lui Juricic a fost anulat de VAR pentru o poziţie de offside, după o fază controversată.

După pauză, Rapid a revenit în avantaj din minutul 51, atunci când Albion Rrahmani a reuşit „dubla”. În minutul 71, Claudiu Petrila a majorat diferenţa.

După această victorie, Rapid a ajuns pe locul 3, cu 1 puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova şi la un singur punct în spatele celor de la CFR Cluj, care au un meci mai puţin disputat.

Pentru Rapid urmează meciul din deplasare cu FC Botoşani din Cupa României, după care va merge pe terenul celor de la FC Hermannstadt, în campionat. De partea cealaltă, CFR Cluj se pregăteşte pentru meciul cu Alexandria din Cupa României, după care va primi vizita celor de la FC U Craiova 1948.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și