Închide meniul

Mario Camora şi Andrei Burcă, mesaje categorice după FCSB – CFR Cluj 1-0: „Nu putem căuta scuze!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2023, 7:57

Mario Camora şi Andrei Burcă, mesaje categorice după FCSB – CFR Cluj 1-0: „Nu putem căuta scuze!

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Andrei Burcă

Andrei Burcă / Profimedia

Mario Camora şi Andrei Burcă au oferit primele reacţii, după FCSB – CFR Cluj 1-0. Ambii jucătorii s-au declarat extrem de dezamăgiţi de rezultatul înregistrat în derby-ul de pe Arena Naţională, însă susţin că echipa se va redresa cu o victorie în runda viitoare, cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj se luptă pentru clasarea pe locul trei, loc care asigură prezenţa în cupele europene. Campioana en-titre a ieşit din cursa pentru titlu, după înfrângerea cu FCSB.

Mario Camora şi Andrei Burcă, reacţii după FCSB – CFR Cluj 1-0

Mario Camora a fost extrem de supărat după eşecul înregistrat de CFR Cluj cu FCSB. Fundaşul lui Dan Petrescu susţine că înfrângerea este „greu de digerat”, având în vedere că îi scoate pe clujeni din lupta la titlu.

De asemenea, Camora este de părere că CFR Cluj a făcut un meci bunn pe Arena Naţională, motiv pentru care clujenii ar fi meritat toate cele trei puncte.

„E greu. Și în Italia s-a întâmplat ca echipele să câștige multe campionate la rând, apoi… E greu de digerat acum.

Reclamă

Nu se știe niciodată ce se întâmpla. Trebuia să batem azi. Eu zic că noi am făcut un meci bun. Nu țin minte o ocazie mare de gol a celor de la FCSB.

Eu zic că a fost un meci echilibrat. A fost un gol de copii pe care l-am luat. Nu se poate lua (n.r. un asemenea gol) dacă vrem să ne batem la titlu.

La acest club, în fiecare an e presiune. Cu siguranță ne vom uni. Vrem să ajungem în cupele europene”, a declarat Mario Camora, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Burcă, cu moralul la pământ după FCSB – CFR Cluj

Andrei Burcă a fost şi el extrem de dezamăgit după ce CFR Cluj a pierdut derby-ul cu FCSB. Fundaşul central al campioanei en-titre este deja cu gândul la următorul meci, cu Sepsi, în care speră ca echipa sa să se redreseze pentru a obţine cele trei puncte foarte importante în vederea ocupării unui loc de cupe europene, la finalul stagiunii.

„Ne pare rău, suntem triști, dar nu putem căuta scuze. Cred că a fost un an ok, ne-am bătut la titlu. Putem să invocăm neșansa, bară la fiecare meci, decizii de arbitraj, dar gata, s-a încheiat. Trebuie să mergem la Sepsi, să câștigăm, pentru că e important să ajungem în cupele europene.

Putem invoca multe lucruri, dar dacă suntem bărbați, trebuie să vedem meciul cu Sepsi. Va fi un meci dificil, ultima oară ne-au bătut fără drept de apel. Trebuie să câștigăm partida și să ne asigurăm o poziție pentru cupele europene.

A avut Krasniqi două faze în prima repriză. Asta ne-am propus, știam că vor veni peste noi. Voiam să treacă timpul, să riște mai mult.

A fost un meci echilibrat, am avut un plan tactic, ne-am ținut de el. Păcat de acel gol, dacă mai treceau câteva minute, poate îi puteam prinde descoperiți. Se întâmplă, nu putem da vina pe cineva. Toți suntem responsabili când pierde echipa. Mister nu a fost, a fost suspendat. Am făcut antrenament. Am vorbit în vestiar.

Trebuie să privim realitatea, să mergem mai departe și să ajungem în cupele europene. Putem spune că FCSB, cu 1-0 acasă, avem penalty, nu ne dă, cu Craiova, a vorbit toată țara. Putem spune multe lucruri. Dacă eram mult mai bine, câștigăm meciul împotriva greșelilor de arbitraj.

Dacă eram bine noi, cu siguranță treceam peste aceste impedimente. Nu știu, e decizia conducerii. Noi trebuie să ne concentrăm la următoarea partidă. Ne așteaptă un meci dificil, dar trebuie să prindem locul neapărat de cupă europeană.

Reclamă

Cine va face față acelei presiuni la Constanța, va câștiga titlu. Rămâne de văzut. Noi voiam să câștigăm și să ajungem pe locul doi. Nu s-a putut. Suntem bărbați si vom vedea ce se întâmplă pe viitor”, a declarat Andrei Burcă, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și