Închide meniul

Marius Croitoru, mesaj emoţionant după FC U Craiova – Rapid 1-0: „Fratele meu, fii tare, sunt alături de tine”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 septembrie 2022, 0:37

Marius Croitoru, mesaj emoţionant după FC U Craiova – Rapid 1-0: „Fratele meu, fii tare, sunt alături de tine

Marius Croitoru, primele declaraţii după FC Argeş - Rapid

Marius Croitoru, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Marius Croitoru, mesaj emoţionant după FC U Craiova – Rapid 1-0. Antrenorul celor de la FC U Craiova 1948 a ţinut să îi transmită un mesaj de susţinere lui Alin Şeroni, fostul său elev de la FC Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alin Şeroni trece prin momente dificile, iar Marius Croitoru a ţinut să îl asigure că îl susţine.

Marius Croitoru, mesaj emoţionant după FC U Craiova – Rapid 1-0

„Vreau să-i transmit lui Alin Șeroni, care trece prin momente grele: `Fratele meu, fii tare, sunt alături de tine`”, a transmis Marius Croitoru, imediat după FC U Craiova – Rapid 1-0.

Croitoru a făcut şi analiza partidei şi a ţinut să îşi felicite jucătorii pentru victoria obţinută.

Felicitările le merită băieții, au făcut tot ceea ce a fost posibil pentru a câștiga. Nu mă interesează, eram în cabină, e bine că nu au escaladat lucrurile. Pe lângă gol, am dominat clar meciul și 11 la 11, și 11 la 10, am avut ocazii clare, dar puteam primi gol în minutul 80 și ceva.

Reclamă

Sidibe e un jucător plin de talent, dar îi lipsea constanța. Nu poți să fii tânăr, să ai și constanță, și experiență, și cifre bune. Nu există. Toți jucătorii au fost incredibil de buni, au respectat ceea ce am pregătit. Felicitări pandurilor din Târgu Jiu, au fost alături de noi, ne-au făcut să ne simțim ca acasă.

Bauza a avut două luni de zile de inactivitate, eu zic că a făcut un meci bun, greul abia de acum vine. Scopul nostru nu era de a fi într-o perioadă scurtă pe loc de play-off sau pe primul loc.

Nu, scopul este să fim la final în play-off. Dacă anul trecut s-a intrat cu 46 de puncte, anul acesta se va intra cu mai puține. Vreau să-i transmit lui Alin Șeroni, care trece prin momente grele: `Fratele meu, fii tare, sunt alături de tine`”, a mai spus Croitoru la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Iancu, reacție genială după FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0

Gabi Iancu a avut o reacție genială după FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0. Jucătorul lui Marius Croitoru i-a dedicat ironic victoria lui Ionel Dănciulescu, pentru că „Danciu” nu a pariat pe el înaintea partidei.

Dănciulescu a mizat pe faptul că Alex Ioniță va face o partidă mai bună decât Gabi Iancu. Jucătorul de la FC U Craiova 1948 nu l-a uitat pe „Danciu” după meci.

„Îi dedic victoria lui Dănciulescu! A pariat pe Ioniță și nu pe mine, într-o emisiune. Rapid nu prea a avut ocazii de gol. Sunt puțin supărat că nu prea am fost atenți în fața porții. Cartonașul roșu contează, suntem două echipe apropiate de valoare.

Mă bucur că am păstrat tradiția și Rapid nu o bate pe Craiova. Așa am simțat faza golului, sincer nu l-am văzut, am crezut că este acolo. Mă bucur că nu a fost ofsaid. Așa ar trebui să fie VAR-ul, de aia a fost implementat, să corecteze deciziile proaste. M-am simțit bine ca atacant, mi-a dat libertate. Și dacă nu erau lideri, Rapid e Rapid, abia aștept să ajung în vestiar să mă exteriorizez puțin„, a spus Gabi Iancu, după partida de la Severin.

Recomandări
  • Marius Croitoru, mesaj emoţionant după FC U Craiova – Rapid 1-0
  • Victorie uriaşă pentru olteni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid Vezi toate știrile
Citește și