Închide meniul

Marius Lăcătuș a numit favorita la titlu: „Probabil vor fi campioni!”

Cosmin Olteanu Publicat: 4 aprilie 2023, 18:47

Reclamă
Marius Lăcătuș a numit favorita la titlu: Probabil vor fi campioni!”

Marius Lăcătuş, uluit de schimbările făcute la FCSB, în derby-ul cu CFR Cluj

Marius Lăcătuș, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Lăcătuș a numit favorita la titlu! În prezent, clasamentul play-off-ului din Liga 1 este condus de Farul Constanța, cu 36 de puncte obținute, la două lungimi în fața ocupantei locului secund, CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuș consideră că Farul Constanța are cele mai multe șanse de a ridica trofeul de campioană, la finalul sezonului.

Marius Lăcătuș a numit favorita la titlu

„Fiara” mai spune că nu crede că FCSB va reuși să se impună în toate meciurile din play-off.

„Dacă lucrurile decurg așa, probabil vor fi campioni. Farul, din acest moment, dacă nu pierde cu FCSB în duelurile directe și scoate aceleași rezultate în restul meciurilor, este campioană.

Mă îndoiesc că FCSB va câștiga toate meciurile în play-off. Meciurile sunt destul de echilibrate, indiferent că se întâlnesc locurile 1 și 5 sau 2 și 6”, a declarat Marius Lăcătuș, pentru digisport.ro.

Reclamă

Farul, pas greșit cu Rapid

În ultimul meci de campionat, Farul s-a „încurcat” de Rapid, în fața căreia a înregistrat doar o remiză, 1-1. La finalul meciului, Gică Hagi s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale.

„Sunt foarte mulţumit, dar ne doream să luăm cele trei puncte. Am jucat bine, ambele echipe au prestat un joc bun. Ambele tabere s-au bucurat de fotbal. Mentalitatea noastră e să încercăm să marcăm goluri, asta le-am scris pe tablă înainte de meci.

Din păcate am marcat un singur gol. Important e că am produs fotbal, am avut ocazii. Băieţii au reacţionat bine, şi cei care au fost la lot, şi cei care au venit de acasă. Kiki a venit foarte obosit, s-a văzut asta, dar important e că nu am pierdut în deplasare, la o echipă bună.

Reclamă 4 / 0/3

În prima repriză am făcut bine, la început ne-au surprins, dar şi noi am avut ocazii şi am fi putut să câştigăm.

Nedelcu avea nevoie să joace, să prindă putere, e un mijlocaş defensiv foarte bun. Are execuţii foarte bune, are lovirea mingii foarte bună, a făcut un meci bun.

Cred că sunt meciuri pe care trebuie să le joci ca să câştigi, cele din play-off, echipele sunt foarte bune, iar meciurile sunt echilibrate.

(n.r. V-aţi îmbrăţişat la final cu Adrian Mutu) Decarii s-au îmbrăţişat la final. Ne-am felicitat, am făcut o muncă bună amândoi în acest an, la echipe care nu şi-au propus să fie acolo. Suporterii s-au bucurat de fotbal, păcat că s-a terminat egal.

Încercăm să avem o mentalitate foarte bună, lucururile astea ne ghidează. Vrem să avem o mentalitate de învingători, jucătorii o au, d-asta fac faţă la nivelul acesta. Sunt nişte copii foarte buni. Putem să facem un fotbal foarte bun, avem un lot echilibrat, tinerii aceştia au fost surpriza campionatului”, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului cu Rapid, pentru digisport.ro.

În următoarea partidă din play-off-ul Ligii 1, Farul o va înâlni, acasă, pe Universitatea Craiova. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și