Închide meniul

Marius Lăcătuş a reacţionat, după ce Gigi Becali l-a certat în direct pe Ionel Dănciulescu: ”Parcă era angajatul lui”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 octombrie 2023, 18:31

Marius Lăcătuş a reacţionat, după ce Gigi Becali l-a certat în direct pe Ionel Dănciulescu: ”Parcă era angajatul lui”

Marius Lăcătuş a reacţionat, după ce Gigi Becali l-a certat în direct pe Ionel Dănciulescu

Marius Lăcătuş, pe bancă / Profimedia Images

Marius Lăcătuş a reacţionat, după ce Gigi Becali l-a certat în direct pe Ionel Dănciulescu. Danciu este finul lui Marius Lăcătuş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fiara” a subliniat că Dănciulescu nu a vrut să îl jignească pe Charalambous şi că el doar şi-a spus părerea.

Marius Lăcătuş a reacţionat, după ce Gigi Becali l-a certat în direct pe Ionel Dănciulescu: ”Parcă era angajatul lui”

El (n.r.- Dănciulescu) cred că a vrut să aplaneze, să nu mai discute foarte mult pe acest subiect. Nu avea rost să continue discuția. A spus exact ce crede el sau a avut o scăpare. Danciu nu e un om care să jignească.

E finul meu, îl cunosc de foarte mult timp. Câteodată, chiar patronul FCSB-ului jignește mai grav jucătorii sau antrenorul. El poate să-și dea cu părerea, dar nu la modul ăsta.

Parcă Danciu era un angajat al lui și era certat. Poate pe viitor, Danciu va încerca să evite discuțiile despre antrenorul FCSB-ului”, a declarat Marius Lăcătuș pentru digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali l-a făcut praf pe Ionel Dănciulescu, după ce fostul dinamovist l-a criticat pe Elias Charalambous: „Cine ești, mă, tu?”

Gigi Becali l-a făcut praf pe Ionel Dănciulescu, după ce fostul dinamovist l-a criticat pe Elias Charalambous. Patronul vicecampioanei a reacționat după „conflictul” dintre fostul atacant și antrenorul de la FCSB.

Chiar dacă Ionel Dănciulescu a dezvăluit faptul că nu are nimic cu antrenorul vicecampioanei, Gigi Becali nu a ratat ocazia de a-l desființa pe fostul atacant de la Dinamo.

Latifundiarul din Pipera a avut o reacție dură, după ce Elias Charalambous a fost făcut praf de Ionel Dănciulescu. Fostul atacant al clubului din Ștefan cel Mare l-a criticat pe cipriot, după ce acesta ar fi primit o ofertă din partea celor de la Olympique Lyon. „Danciu-gol” a menționat atunci că Elias este doar o marionetă la FCSB, pentru că toate deciziile sunt luate de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, patronul de la FCSB a avut o ieșire dură, în care l-a criticat dur pe Ionel Dănciulescu. Acesta nu a înțeles motivul pentru care fostul atacant s-a arătat deranjat de situația tehnicianului de la vicecampioana României.

Nu e frumos ce a făcut Dănciulescu. Charalambous e prea civilizat. Domne, stai jos, nota 4, ai fost fotbalist. Cine ești tu mă să îl pui pe om să stea jos? Ce părere? Spune-ți părerea de fotbal, nu că te enervează omul pe tine, ce ți-a făcut? A zis ceva de tine? De familia ta? Nota 4 stai jos, ce e asta?”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Declaraţia care a aprins spiritele între Ionel Dănciulescu şi Elias Charalambous

Cum A3 de la FCSB să aibă ofertă de la Lyon? Ce sunt balivernele astea? Să fim serioși. E A3 la FCSB! Pe mine mă deranjează aroganța cu care vine la fiecare interviu și vorbește. Acceptă-ți situația și ia-ți fapta cu tine, cum se spune, că tu ești cine ești. Mă deranjează că te dai mai mult decât ești! 4, stai jos! Nu mă enervez des”, a spus Ionel Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu l-a criticat din nou pe antrenorul de la FCSB şi după meciul câștigat de roş-albaştri la Oradea. Dănciulescu a fost de părere că discursul antrenorului de la finalul partidei nu e unul corect, având în vedere că, potrivit fostului dinamovist, cipriotul nu are un rol atât de important la clubul patronat de Gigi Becali.

Vii și dai niște declarații de genul ‘am făcut două schimbări că am văzut eu echipa adversă, că s-a închis foarte bine’. Nu. Fii asumat în absolut tot ceea ce faci.

Pentru mine, argumentul a fost imaginea aceea când a venit el prima oară, când ridica mingea cu mâna și le-o dădea jucătorilor de la FCSB, să dea la poartă. La nivel de copii și juniori. În fine”, a spus Ionel Dănciulescu pentru sursa citată.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și