Închide meniul

Marius Lăcătuș a vorbit despre lupta pentru titlu, după ce Adrian Mutu a semnat cu CFR Cluj. Ce a spus despre șansele ardelenilor

Alex Ioniță Publicat: 24 ianuarie 2024, 23:39

Reclamă
Marius Lăcătuș a vorbit despre lupta pentru titlu, după ce Adrian Mutu a semnat cu CFR Cluj. Ce a spus despre șansele ardelenilor

Marius Lăcătuș a vorbit despre lupta pentru titlu, după ce Adrian Mutu a semnat cu CFR Cluj

Marius Lăcătuș / Profimedia

. Legenda clubului Steaua București a analizat șansele echipei din Gruia, care este, în momentul de față, la 11 puncte de liderul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a devenit antrenorul „feroviarilor” după ce Andrea Mandorlini a fost dat afară. Italianul l-a enervat la culme pe Neluțu Varga după eșecul cu FC Botoșani, scor 0-1, iar omul cu bani de la CFR Cluj a decis să îl aducă pe „Briliant” la cârma echipei.

Marius Lăcătuș a vorbit despre lupta pentru titlu, după ce Adrian Mutu a semnat cu CFR Cluj. Analiza fostului internațional

Legenda Stelei este de părere că CFR Cluj mai are șanse la câștigarea titlului, având în vedere faptul că punctele se vor înjumătăți în play-off. Marius Lăcătuș a spus totuși că Adrian Mutu va avea nevoie de timp pentru a-și cunoaște noii jucători, dar crede că echipa ar putea obține rezultate cu „Briliantul” pe bancă.

„În lupta la titlu, eu cred că CFR conta și va conta în continuare. Sunt 11 puncte, la înjumătățire ar fi 6. Se mai joacă. Nu știu dacă Adi poate schimba foarte mult într-o perioadă scurtă de timp.

Până va cunoaște jucătorii, până își va face o idee, va dura. Contează acum să obțină rezultate. Cum le va obține, contează mai puțin”, a spus Marius Lăcătuș, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Primul meci al celor de la CFR Cluj, cu Adrian Mutu pe bancă, va fi împotriva celor de la FC Voluntari. Partida se va juca pe data de 29 ianuarie, de la ora 20:00, și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Adrian Mutu, discurs motivaţional după prezentarea oficială la CFR Cluj

Adrian Mutu a ţinut un discurs motivaţional după prezentarea oficială la CFR Cluj. Antrenorul de 45 de ani a semnat cu formaţia din Gruia, după ce patronul Neluţu Varga l-a demis pe italianul Andrea Mandorlini.

Mutu o preia pe CFR Cluj de pe locul 2, cu 36 de puncte, la egalitate de puncte cu Rapid, fosta sa echipă, şi la 11 puncte în spatele liderului FCSB, după 22 de etape.

Reclamă 4 / 0/3

La scurt timp după ce a fost prezentat oficial de către CFR Cluj, formaţia din Gruia a postat pe contul de Instagram un videoclip cu noul antrenor, care a oferit prima reacţie:

„Am început un nou capitol. O nouă poveste în care determinarea şi devotamentul sunt elemente de bază. A venit momentul să-mi folosesc toate cunoştinţele acumulate atât ca jucător, cât şi ca tehnician, în slujba celei mai titrate echipe din

România în ultimii ani. Sunt mândru şi onorat că fac parte din această familie. De astăzi, Gruia va deveni acasă”, a spus Adrian Mutu, pe contul de Instagram al celor de la CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și