Închide meniul

Marius Lăcătuş, convins că vin vremuri grele la Dinamo. „Fiara” îi avertizează pe rivali că se vor chinui să evite retrogradarea

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2023, 12:41

Reclamă
Marius Lăcătuş, convins că vin vremuri grele la Dinamo. „Fiara îi avertizează pe rivali că se vor chinui să evite retrogradarea

Marius Lăcătuş, convins că vin vremuri grele la Dinamo

Ovidiu Burcă şi Marius Lăcătuş / Colaj Hepta

Marius Lăcătuş este convins că vin vremuri grele la Dinamo. Legenda Stelei a vorbit despre marea rivală, care tocmai a fost învinsă de campioana Farul, scor 0-2, în etapa a 10-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a ajuns pe locul 13 după cea de-a treia înfrângere consecutivă în campionat. Alb-roşiii au cu un punct mai mult decât Poli Iaşi şi UTA, dar şi două meciuri în plus disputate.

Marius Lăcătuş, convins că vin vremuri grele la Dinamo

Marius Lăcătuş a avertizat-o pe Dinamo că riscă să retrogradeze, la primul sezon după revenirea în Liga 1. „Fiara” a analizat loturile echipelor care au ca obiectiv rămânerea pe prima scenă a fotbalului românesc şi tras un semnal de alarmă.

Dacă stăm și ne uităm pe clasament, eu nu cred că UTA, FC Botoșani sau Poli Iași au un lot de jucători mai slab decât cel al lui Dinamo, din punct de vedere calitativ.

Sigur, rezultatele sunt cele care sunt la ora actuală, dar cred că toate trei vor urca în clasament. Cred că ele sunt cele patru care vor da lupta pentru retrogradare”, a spus Marius Lăcătuș la digisport.ro.

Reclamă

Pentru Dinamo urmează meciurile cu Oţelul şi CFR Cluj, echipe care au suferit câte o singură înfrângere în această stagiune. Alb-roşiii au al doilea cel mai slab atac. Au înscris numai 7 goluri în 10 partide.

Ce a spus Ovidiu Burcă în momentul în care a fost întrebat de demisie

Ovidiu Burcă a avut o reacţie categorică la finalul meciului şi s-a declarat extrem de numulţumit pentru cea de-a treia înfrângere la rând în Liga 1. Dinamoviştii nici nu au reşit să marcheze în această serie „neagră”.

Nu sunt prea multe de spus după meciul acesta! Pierdem din nou, deşi am făcut un meci solid. Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii. E frustrant că pierdem. Am fost mai puţin inspiraţi în faţa porţii. Dar e frustrant pentru că e a treia înfrângere la rând şi nu dăm gol, deşi avem ocazii. Cred că lipseşte un pic de luciditate în faţa porţii.

Reclamă 4 / 0/3

Când mingea nu intră în poartă şi ai ocazii, ce să zici, asta este situaţia. Este o situaţie care ne apasă. I-am văzut pe jucători apăsaţi. Nu aş vrea să vorbesc prea mult de arbitraj, dar mi s-a părut prea timorat. Adversarii au o voce grea şi când vorbesc ei creează tensiune. Arbitru a fost timorat. Trebuie să revăd fazele, sunt păreri şi păreri.

Arbitrajul e ultimul lucru pe care îl analizăm. Nu se întâmplă nimic cu Ghezali, este o altă intensitate. E de muncă, e un jucător tânăr care are mult de învăţat. Denis mi-a dat nişte semne că terminase resursele, l-am văzut cu crampe”,a spus Ovidiu Burcă, după Dinamo – Farul 0-2.

Totodată, Ovidiu Burcă a vorbit și despre plecarea de la Dinamo, în contextul în care echipa a adunat 3 înfrângeri la rând. Totuși, acesta a dezvăluit faptul că nu se gândește la o plecare de la echipa din Ștefan cel Mare.

Cred că e mult prea devereme să vorbim despre lucrul acesta, deşi 3 înfrângeri sunt grele şi apasă greu, dar nu se pune problema”, a mai spus tehnicianul, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și