Închide meniul

Marius Lăcătuş, mesaj clar despre cea mai controversată fază din FCSB – Farul 1-1: „Foarte dificil!”

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2024, 9:37

Reclamă
Marius Lăcătuş, mesaj clar despre cea mai controversată fază din FCSB – Farul 1-1: „Foarte dificil!

Marius Lăcătuş, mesaj clar despre cea mai controversată fază din FCSB - Farul 1-1

Marius Lăcătuş, în timpul unui eveniment/ Hepta

Marius Lăcătuş a transmis un mesaj clar, atunci când a fost întrebat despre cea mai controversată fază din duelul dintre FCSB şi Farul, încheiat cu scorul de 1-1. „Fiara” nu a stat pe gânduri şi a declarat că penalty-ul primit de constănţeni în prelungiri a fost acordat corect de către Horaţiu Feşnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost egalată de Farul in extremis, în duelul de pe Arena Naţională. După ce Baba Alhassan a deschis scorul în minutul 55, constănţenii au egalat printr-un penalty executat de Ionuţ Larie.

Marius Lăcătuş, mesaj clar despre cea mai controversată fază din FCSB – Farul 1-1

Mihai Popescu a fost lovit de către Joyskim Dawa, în careu, în timpul unui duel aerian. Arbitrul a consultat arbitrajul video, şi a decis să acorde penalty pentru Farul.

După meci, Marius Lăcătuş a fost întrebat despre această fază, şi a răspuns clar. Acesta consideră că Mihai Popescu a lovit primul balonul, iar Dawa a intervenit după, astfel că arbitrul a luat decizia corectă.

„Dacă îmi ceri mie părerea, cred că da (n.r. a fost penalty). Popescu este primul care lovește mingea. Îl lovește cu capul.. Este greu, fază dificilă. Arbitrul a decis asta după ce a revăzut faza la televizor”, a declarat Marius Lăcătuş, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Farul a încurcat-o pe FCSB, care are nouă puncte avans faţă de rivalele CFR Cluj şi Rapid. Constănţenii au întrerupt seria roş-albaştrilor de patru victorii consecutive în campionat. Trupa lui Gică Hagi a ajuns şi ea la şase meciuri fără înfrângere, în Liga 1.

Verdictul specialistului în cazul fazelor controversate din FCSB – Farul 1-1

Verdictul specialistului în cazul fazelor controversate din FCSB – Farul 1-1 nu a întârziat să apară. Ion Crăciunescu a analizat deciziile luate de Horaţiu Feşnic şi VAR în partida de pe Arena Naţională.

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru român, a fost surprins de faptul că reuşita lui Munteanu a fost anulată pentru poziţie de offside. În ceea ce priveşte faza de la penalty, Crăciunescu susţine că Feşnic a luat decizia corectă de a acorda lovitură de la 11 metri pentru echipa condusă de Gică Hagi:

Reclamă

„(n. red. la golul anulat al lui Louis Munteanu) Eu nu înțeleg linia aceea groasă. După părerea mea, nu e ofsaid.

(n. red. faza penalty-ului) La penalty, Popescu joacă mingea. Când o joacă, o face într-un mod normal. Nu se duce cu capul spre adversar. Lovește mingea cu capul, iar apoi se trezește lovit de capul adversarului.

El nu trebuie să dea capul înainte. A lovit mingea în mod firesc și adversarul vine și îl lovește în cap. Da, Dawa îl lovește în cap. El nu dă capul pe spate ca să joace mingea într-o poziție normală. După părerea mea, decizia este corectă„, a declarat Ion Crăciunescu, la digisport.ro.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:40

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

8:35

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti”

8:20

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și