Închide meniul

LPF a anunţat programul etapei a 8-a! Când se joacă FCSB – Universitatea Craiova şi Rapid – Dinamo

Alex Masgras Publicat: 23 august 2023, 20:12

Reclamă
LPF a anunţat programul etapei a 8-a! Când se joacă FCSB – Universitatea Craiova şi Rapid – Dinamo

LPF a anunţat programul etapei a 8-a!

Jovan Markovic şi Darius Olaru, înainte de FCSB - Craiova / Profimedia

LPF a anunţat programul etapei a 8-a! În primele patru zile din luna septembrie vor avea loc meciurile etapei a 8-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul toamnei sunt programate două derby-uri. Primul va avea loc vineri seară, pe stadionul Giuleşti, atunci când Rapid va primi vizita lui Dinamo. O seară mai târziu, pe stadionul Steaua, FCSB va primi vizita celor de la Universitatea Craiova, potrivit lpf.ro.

LPF a anunţat programul etapei a 8-a! FCSB – Universitatea Craiova şi Rapid – Dinamo, derby-urile etapei

Prima zi din luna septembrie va aduce derby-ul din Giuleşti dintre Rapid şi Dinamo. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit de pe 13 martie 2022, atunci când Rapid s-a impus cu 3-1 într-un meci care s-a disputat la Mioveni. Mai mult, aceasta va fi prima confruntare dintre cele două echipe pe noua arenă din Giuleşti.

Pe 2 septembrie va avea loc şi partida dintre FCSB şi Universitatea Craiova. La fel ca meciurile cu CFR Cluj şi FC Nordsjaelland, vicecampioana va disputa meciul din etapa cu numărul 8 pe stadionul Steaua, deoarece Arena Naţională va găzdui alt eveniment la începutul lunii septembrie.

Programul etapei cu numărul 8 din Liga 1

Reclamă

Vineri, 1 septembrie

Sâmbătă, 2 septembrie

Duminică, 3 septembrie

Reclamă 4 / 0/3
  • Ora 13.30 Universitatea Cluj – Politehnica Iași
  • Ora 21.30 FC U Craiova 1948 – Farul Constanța

Luni, 4 septembrie

  • Ora 18.30 FC Botoșani – FC Hermnanstast
  • Ora 21.30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – UTA Arad

FCSB – Universitatea Craiova se va juca în Ghencea

Gigi Becali a dezvăluit că se teme de Universitatea Craiova şi CFR Cluj, în acest sezon de Liga 1. Patronul de la FCSB a declarat că echipa sa se va lupta atât cu oltenii, cât şi cu clujenii lui Mandorlini, pentru cucerirea titlului.

De asemenea, în acest context, Becali a dezvăluit că derby-ul cu Universitatea Craiova se va disputa pe stadionul din Ghencea, în etapa a opta din Liga 1.

„(n.r. care ar fi cele mai periculoase adversare în acest sezon) Cred că Craiova și CFR. Craiova, care are echipă mai valoroasă, și CFR, care încă nu pot să îmi dau seama. Au făcut o impresie bună, dar după aia mi-am stricat-o, e bine că mi-am stricat-o. Dar Craiova e o echipă care are jucători valoroși, dar să vedem dacă o să fie puși în valoare, asta e important. (n.r. dacă se va juca meciul cu Universitatea în Ghencea) Păi o să fie pe Ghencea, da”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și