Închide meniul

Octavian Popescu a anunţat marele său obiectiv din 2024: „Mă antrenez din greu pentru asta!” Unde visează să se transfere

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 ianuarie 2024, 11:38

Reclamă
Octavian Popescu a anunţat marele său obiectiv din 2024: „Mă antrenez din greu pentru asta! Unde visează să se transfere

Octavian Popescu a anunţat marele său obiectiv din 2024

Octavian Popescu, în timpul unui meci / Profimedia

Octavian Popescu a anunţat marele său obiectiv din 2024. „Perla” de la FCSB visează să prindă lotul României pentru Campionatul European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu are gânduri mare în 2024. Pe lângă titlul cu FCSB, Octavian Popescu visează să fie convocat de Edi Iordănescu pentrzu EURO 2024. Tavi Popescu mizează şi pe relaţia foarte bună pe care o are cu selecţionerul Edi Iordănescu.

Octavian Popescu a anunţat marele său obiectiv din 2024

„(n.r. – speri să prinzi lotul la EURO?) Este un obiectiv pentru mine pentru anul acesta și mă antrenez din greu ca să prind lotul. (n.r. – ce relație ai cu Edi Iordănescu?) O relație foarte bună, cred că toți jucătorii am avut o relație bună cu dânsul. S-au văzut rezultatele la echipa națională, se vede ce fel de antrenor este.

În ultima perioadă am fost folosit atacant sau număr 10, joc pe orice post din față, dar încerc să joc cât mai bine pe orice post.

(ce campionat crezi că ți s-ar potrivi?) Mie îmi place Spania, pentru că este un campionat tehnic. (n.r. – ai o echipă anume cu care simpatizezi?) Real Madrid. (n.r. – și ce jucător ți se pare cel mai bun?) Bellingham”, a spus Octavian Popescu pentru prosport.ro.

Reclamă

Florin Tănase, glumă genială când a fost întrebat despre forma lui Octavian Popescu

Florin Tănase a făcut o glumă genială în momentul în care a fost întrebat despre forma în care se află Octavian Popescu. „Perla” lui Gigi Becali a avut o scădere vizibilă de formă şi a devenit rezervă de lux la FCSB în acest sezon.

Florin Tănase a glumit pe seama fostului său coleg de la FCSB şi a spus că din cauza faptului că a plecat el de la echipă a scăzut şi randamentului lui Tavi Popescu. Totuşi, Tănase îi ia partea lui Popescu şi spune că acesta nu a făcut un sezon atât de slab.

(n.r. – Tavi Popescu era într-o formă bună, ce crezi că s-a întâmplat cu el?”) Păi, am plecat eu, poate de asta. Glumesc, glumesc. Mie mi s-a părut că atunci când a fost în teren, pe orice poziție a jucat, mi s-a părut că altfel s-a exprimat echipa, mult mai periculoasă. Nu cred că a făcut un sezon foarte prost„, a spus Florin Tănase în exclusivitate la AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și