Închide meniul

Marius Lăcătuş, uimit de comportamentul lui Florinel Coman: „Nu îți poți permite asta”

Dan Roșu Publicat: 9 noiembrie 2023, 9:40

Reclamă
Marius Lăcătuş, uimit de comportamentul lui Florinel Coman: „Nu îți poți permite asta

Marius Lăcătuş, uimit de comportamentul lui Florinel Coman

Marius Lăcătuş, în timpul unui antrenament - Hepta

Marius Lăcătuş a fost uimit de comportamentul lui Florinel Coman. Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la „Mbappe”, care îi explica patronului că ţine mult de minge pentru că nu este ajutat de demarcările colegilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Replica lui Coman a fost intens dezbătută în ultimele zile, Nicolae Dică susţinând că în alt vestiar, ar fi fost izolat. „Fiara” e de părere că jucătorul lui Becali a greşit şi că îşi poate atrage antipatia colegilor.

Marius Lăcătuş, uimit de comportamentul lui Florinel Coman

„Nu vreau să cred asta. Nu mi se pare normal să faci asta, indiferent de calitatea pe care o ai, fie că ești căpitan, fie că ești unul dintre jucătorii ridicați în slăvi de patron.

Nu îți poți permite să îți dai cu părerea. Sunt atâția alții care o pot face. Nu cred că ăsta e rolul lui Florinel Coman, să analizeze jocul și să-și dea cu părerea. Nici dacă era întrebat nu trebuia să o facă”, a spus Lăcătuş, citat de digisport.ro.

Gigi Becali a fost cel care le-a explicat jurnaliştilor, luni, că Florinel Coman „driblează pentru că nu îl ajută colegii”, iar specialiştii au luat foc şi l-au criticat la unison pe fotbalistul cotat la 4 milioane de euro, cu 5 goluri marcate în acest sezon.

Reclamă

Basarab Panduru: „M-a dat peste cap”

„M-a mirat ce am auzit, nu credeam că o să aud aşa ceva, că ‘băi, nea Gigi, driblam că nu aveam cu cine’. Nu mă gândeam la aşa ceva, că face aşa ceva. Nu prea l-am mai văzut în postura asta, nu ştiu ce să cred, m-a bulversat pe mine că a zis aşa ceva.

Dacă e aşa, mă pune pe gânduri. M-a dat peste cap. Nu mă aşteptam niciodată de la el. Poate tu ai înţeles aşa, că el nu era omul care să spună aşa ceva. Încerc să fac ceva să cred că n-a zis aşa ceva, că nu e omul… Mai degrabă mi se pare că aşa a interpretat Becali.

Cine să-i reproşeze lui Coman din vestiar că a zis asta? Nu e nimeni care să-i spună ceva. Nu cred că a zis aşa ceva. El a vorbit cu Gigi la telefon. Cine să-i spună ce să spună? Mâine nu se întâmplă absolut nimic, că nu e cineva care să-i reproşeze ceva”, a spus Basarab Panduru, citat de orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și