Închide meniul

Nicolae Dică, reacţie dură după discuţia dintre Florinel Coman şi Gigi Becali: „În alt vestiar îi spuneau să joace singur”

Alex Masgras Publicat: 8 noiembrie 2023, 22:49

Reclamă
Nicolae Dică, reacţie dură după discuţia dintre Florinel Coman şi Gigi Becali: „În alt vestiar îi spuneau să joace singur

Florinel Coman a deschis scorul în Dinamo - FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia

Nicolae Dică a avut o reacţie dură după discuţia dintre Florinel Coman şi Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit ce a vorbit cu Florinel Coman, după înfrângerea roş-albaştrilor din meciul cu Rapid de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali i-a reproşat jucătorului său că a încercat să dribleze prea mult, iar Coman i-a răspuns că nu a avut alte soluţii.

Nicolae Dică, reacţie dură după discuţia dintre Florinel Coman şi Gigi Becali

Fost jucător şi antrenor la FCSB, Nicolae Dică a avut o reacţie dură. Dică este de părere că discuţiile dintre jucători şi patron nu sunt normale, cu atât mai puţin plângerile lui Coman la adresa coechipierilor.

Nicolae Dică a declarat că Florinel Coman s-ar fi confruntat cu o reacţie total diferită din partea colegilor, dacă ar fi jucat la altă echipă:

„Nu mi se pare normal ca un jucător să-şi dea cu părerea despre meci, antrenamente. În cinci ani cât am fost la FCSB, nu am vorbit niciodată cu patronul la telefon, nu am discutat niciodată cu Gigi Becali. De fapt, o singură dată, atunci când m-am transferat.

Reclamă

Nu mi se pare normal ca jucătorii să vorbească una-două cu patronul. Ah, dacă te sună patronul la un anumit timp să te întrebe un anumit lucru, ok, dar să vorbeşti în fiecare săptămână sau la două-trei zile, nu este ok pentru binele jucătorilor şi pentru binele celui care vorbeşte, pentru că în vestiar te văd într-un fel colegii.

Dar nu cred că Florinel chiar aşa a spus, că nu avea cu cine să paseze. Altfel poate i-o fi spus şi patronul a înţeles… Dacă era în alt vestiar, probabil ceilalţi jucători reacţionau şi îi spuneau să joace el singur atunci.

Nu cred că vestiarul poate fi destabilizat. Aş vrea să văd şi eu jucători care să vina şi să spună că au jucat slab, nu să caute tot felul de alibiuri”, a declarat Nicolae Dică, la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a înţeles Gigi Becali din discuţia cu Florinel Coman

Patronul de la FCSB a dezvăluit, după înfrângerea cu Rapid, că „Mbappe” i-a mărturisit că a făcut mai multe driblinguri, pentru că nu avea soluţii din partea colegilor.

„Am vorbit cu Coman acum şi i-am spus că a driblat prea mult. Mi-a zis «Băi, nea Gigi, nu am avut soluţii! Trebuia să driblez pentru că nu mi se dădeau soluţii». Noi am fost buni când jucam rapid, în pase”, a fost declaraţia lui Gigi Becali.

Florinel Coman a reacţionat şi el în scandalul provocat de Gigi Becali după derby-ul cu Rapid:

”Nu a fost discuţia asta. Eu am avut o discuţie cu Gigi Becali. Eu i-am spus că nu avea soluţii. Coman i-a spus lui Gigi: ”În careu încercam să mă eliberez, ca să dau la poartă”. Exact astea sunt cuvintele lui. Coman e un coleg excepţional. În viaţa lui Coman nu a spus că nu are cu cine să joace. Alţii au spus: `Nu pot să joc cu puşcăria aia…`. Coman nu. E un băiat extraordinar, de vestiar. Astăzi am vorbit cu el. Mâine o să vorbească şi cu băieţii. Gigi a interpretat aşa, dar nu au fost cuvintele lui Coman. Exact asta i-a spus.

Uite ce scrie aici: ”Eu nu i-am spus niciodată aşa ceva lui nea Gigi, că n-aveam soluţii. Eu i-am spus că driblam în careu, pentru că îmi căutam soluţii să şutez. Deci, nici vorbă despre aşa ceva. Nu vor apărea discuţii în vestiarul nostru, pentru că este vorba despre Coman. Nu se pune problema. Noi când avem ceva de discutat, îi chemăm pe Coman şi Olaru. De program sau diverse alte lucruri”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului Vezi toate știrile
Citește și