Închide meniul

Marius Lăcătuş, uluit de titularizarea lui Vlad Chiricheş din Farul – FCSB: „E o surpriză!”

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2024, 20:48

Reclamă
Marius Lăcătuş, uluit de titularizarea lui Vlad Chiricheş din Farul – FCSB: „E o surpriză!

Marius Lăcătuş, uluit de titularizarea lui Vlad Chiricheş din Farul - FCSB

Marius Lăcătuş şi Vlad Chiricheş/ Colaj Hepta

Marius Lăcătuş a fost uluit de titularizarea lui Vlad Chiricheş din derby-ul dintre Farul şi FCSB. Fostul internaţional s-a declarat surprins de faptul că fundaşul a fost trimis în teren încă din primul minut în duelul cu campioana en-titre, dat fiind faptul că vine după o perioadă îndelungată în care s-a confruntat cu probleme medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul va primi vizita celor de la FCSB în etapa a doua a play-off-ului. Partida se anunţă a fi una „de foc”, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Marius Lăcătuş, uluit de titularizarea lui Vlad Chiricheş din Farul – FCSB

Vlad Chiricheş a fost titulariat în centrul defensivei în locul lui Joyskim Dawa. Fundaşul a revenit astfel în primul 11 după o pauză de şapte luni, timp în care a fost supus şi unei operaţii.

Marius Lăcătuş a comentat alegerea staff-ului de la FCSB, de a-l titulariza pe Vlad Chiricheş. „Fiara” a transmis că rămâne de văzut la ce nivel fizic se va prezenta fundaşul, dată fiind perioada în care nu a evoluat. Acesta a amintit şi de declaraţiile lui Elias Charalambous, care afirma că Chiricheş a jucat bine într-un amical disputat înaintea meciului cu Farul.

Lăcătuş consideră că nivelul din meciul cu campioana en-titre va fi cu totul diferit faţă de partida amicală disputată de roş-albaştrii, mărturisind că lui Vlad Chiricheş îi va fi foarte dificil.

Reclamă

„E o surpriză faptul că e titular. Să vedem dacă poate reveni la naţională, îi va fi greu, a avut perioade lungi d einactivitate, accidentări. L-am auzit pe Charalambous că a spus că a jucat într-un joc de pregătire, 75 de minute. Una e un joc de pregătire, probabil cu o echipă de nivel inferior, şi alta e să joci contra Farului. Rămâne de văzut dacă e la un nivel bun”, a declarat Marius Lăcătuş, conform digisport.ro.

Cum arată echipele de start la Farul – FCSB:

Farul: Buzbuchi – Mihai Popescu, Larie, Gustavo Henrique, Dussaut – Ganea, Queiros, Grameni – Deaconu, Munteanu, Cojocaru.

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Mușat, Boli, Kiki, Dănuleasa, Grosu, Nedelcu, Casap, Budescu, N. Popescu, Stoian, Rivaldinho, Grigoryan.

Antrenor: Gică Hagi.

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Radaslavescu, Băluță, Coman.

Rezerve: Udrea, Vlad, Dawa, Haruț, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Antwi, M. Toma, Alhassan, D. Popa.

Antrenor: Elias Charalambous.

„Vlad Chiricheş la EURO 2024?” Adi Mutu a avut o reacţie imediată

Întrebat dacă îl vede pe Vlad Chiricheş la EURO 2024, Adi Mutu a avut o reacţie imediată. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, la egalitate cu Gică Hagi, nu se aşteaptă ca fundaşul central de la FCSB să fie pe lista finală a lui Edi Iordănescu.

Mutu avertizează că fundaşii centrali au nevoie să fie titulari de bază la echipele de club, pentru a ajuta selecţionata României. L-a arătat cu degetul şi pe Radu Drăguşin, care tocmai a fost titular pentru al doilea meci la rând în tricoul lui Tottenham.

Reclamă

“L-am văzut puţin stingher pe Drăguşin. Se vede că nu are meciuri în picioare, faţă de ce juca el înainte şi ce ritm avea. A dat şi de o echipă care a crescut mult ritmul şi a accentuat lipsa lui de jocuri.

Probabil dacă ar fi fost un ritm mai scăzut din partea adversarilor nu s-ar fi văzut, dar aşa… N-a fost în formă, lipsa de jocuri de la echipa de club se vede. O să ajungem la Euro şi avem nevoie ca băieţii să joace puţin.

Altfel, o să ne aştepte cam aceeaşi vijelie şi acolo. Nu cred că mai are timp Chiricheş să poată ajunge la EURO”, a declarat Adrian Mutu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și