Închide meniul

Marius Măldărăşanu a dezvăluit câţi bani a oferit Universitatea Craiova pentru Raul Opruţ: „Eu de atât ştiu!”. Ce a spus de scandalul cu turcii

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 ianuarie 2023, 18:23

Marius Măldărăşanu a dezvăluit câţi bani a oferit Universitatea Craiova pentru Raul Opruţ: „Eu de atât ştiu!. Ce a spus de scandalul cu turcii

Marius Măldărăşanu a trăit intens meciul cu FCSB

Captură Antena Sport

Marius Măldărăşanu a dezvăluit câţi bani a oferit Universitatea Craiova pentru Raul Opruţ. În spaţiul public au apărut zvonuri cu privire la o ofertă de 600 de mii de euro pe care a făcut-o Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Măldărăşanu a dezvăluit că suma oferită de olteni este mult mai mică. Antrenorul celor de la Hermannstadt a spus că nu există nicio ofertă pentru Daniel Paraschiv.

Marius Măldărăşanu a dezvăluit câţi bani a oferit Universitatea Craiova pentru Raul Opruţ

Nu este nimic nici cu Paraschiv, oferte din Franţa. Sunt şi agenţi care vor să îşi facă imagine. Am vorbit şi cu Paraschiv, e cu picioarele pe pământ. Nu ştiu ce oferte sunt clare. Nici oferta de 600.000 de euro pentru Opruţ de la Craiova nu e adevărată. Noi ştim de 200.000 de euro plus încă 200.000. Oferta face preţul. Dacă vom face un retur foarte bun, probabil că vor pleca la vară. Nu ne gândim la acea depunctare, noi luăm în calcul punctele până la decizia TAS”, a spus Marius Măldărăşanu în cantonamentul din Antalya.

Antrenorul sibienilor a vorbit şi despre incidentele din Bandirmaspor, formație aflată pe locul 5 în liga a doua din Turcia. Antrenorul român a scos echipa de pe teren pentru a evita ca jucătorii să nu se accidenteze.

Aşa se întâmplă în astfel de meciuri. Probabil şi din cauza frustrării. Scorul era favorabil nouă, dar au exagerat. Am preferat să oprim meciul şi să avem jucătorii apţi. Au fost mult mai multe faze, au fost la un pas şi să se ia la bătaie. Au exagerat, în fine„, a mai spus Măldărăşanu.

Reclamă

Scandal în Antalya, la amicalul lui FC Hermannstadt! Marius Măldărășanu s-a enervat și a scos echipa de pe teren

Sibienii s-au plâns de intrările dure ale turcilor, pe care le-au considerat nepotrivite pentru un meci amical.

Marius Măldărășanu n-a mai suportat și a scos echipa de pe teren, în minutul 79. Partida din Antalya a început la ora 13:00. FC Hermannstadt conducea cu 3-0 în meciul cu Bandirmaspor în momentul în care Măldărășanu a scos jucătorii de pe teren. Silviu Balaure, Daniel Paraschiv și Cosmin Bucuroiu au înscris golurile sibienilor.

În minutul 60, Marius Măldărășanu a schimbat întreaga echipă. Ulterior, pe teren au mai intrat doi jucători. Per total, tehnicianul lui FC Hermannstadt a folosit 24 de jucători în duelul cu Bandirmaspor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și