Închide meniul

Scandal în Antalya, la amicalul lui FC Hermannstadt! Marius Măldărășanu s-a enervat și a scos echipa de pe teren

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 ianuarie 2023, 15:58

Scandal în Antalya, la amicalul lui FC Hermannstadt! Marius Măldărășanu s-a enervat și a scos echipa de pe teren

FC Hermannstadt se află în cantonament în Antalya

FC Hermannstadt se află în cantonament în Antalya / Antena Sport

Scandal în Antalya, la amicalul lui FC Hermannstadt! Marius Măldărășanu s-a enervat și a scos echipa de pe teren, în partida cu Bandirmaspor, formație aflată pe locul 5 în liga a doua din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sibienii s-au plâns de intrările dure ale turcilor, pe care le-au considerat nepotrivite pentru un meci amical.

Scandal în Antalya, la amicalul lui FC Hermannstadt!

Marius Măldărășanu n-a mai suportat și a scos echipa de pe teren, în minutul 79.

Partida din Antalya a început la ora 13:00. FC Hermannstadt conducea cu 3-0 în meciul cu Bandirmaspor în momentul în care Măldărășanu a scos jucătorii de pe teren. Silviu Balaure, Daniel Paraschiv și Cosmin Bucuroiu au înscris golurile sibienilor.

„Spre finalul partidei, meciul a fost oprit ca urmare a unor incidente”, a anunțat FC Hermannstadt, în mediul online.

Reclamă

Echipa de start a lui FC Hermannstadt:

În minutul 60, Marius Măldărășanu a schimbat întreaga echipă. Ulterior, pe teren au mai intrat doi jucători. Per total, tehnicianul lui FC Hermannstadt a folosit 24 de jucători în duelul cu Bandirmaspor.

Marius Măldărășanu, reacție după ce Hermannstadt a fost depunctată

La finalul anului trecut, Marius Măldărășanu a avut o reacție dură după ce Hermannstadt a fost depunctată, din cauza situației financiare de la club. Tehnicianul sibienilor a anunțat că echipa sa va încerca să întoarcă decizia.

Reclamă 4 / 0/3

„M-a surprins vestea, am fost sunat ieri de unul dintre patroni și mi-a transmis-o. Mi-a spus să stăm liniștiți, că se va rezolva în 3 săptămâni, o lună. Nu pot decât să aștept, să vedem decizia finală.

Această monitorizare a venit la 30 noiembrie. Am înțeles că de atunci s-ar fi plătit 500.000 de euro ca datorii la jucători și antrenori, o sumă foarte mare. Iar suma pentru care am fost depunctați știu că este foarte mică. Problemele au apărut din cauza unei amânări vizavi de noul plan de reorganizare. Creditorii au fost de acord cu noul plan, dar a existat o amânare a unui termen și s-a depășit data de 30 noiembrie, iar banii nu mai puteau fi plătiți pe vechiul plan.

Decizia ne-a surprins, pierdem cele nouă puncte pentru o sumă mică. E clar că nu rămâne așa, clubul merge mai departe. Patronii sunt foarte optimiști, iar lucrurile sunt în regulă.
Chiar astăzi vom primi un salariu și prima pentru meciul cu CFR. La noi, salariile sunt scadente pe data de 25 a lunii următoare. Așadar, până în Crăciun trebuie să primim salariile pe noiembrie, dar se va întâmpla chiar astăzi, înainte de Crăciun.

Când lucrurile au fost în neregulă, am spus-o. După ce s-au îndreptat, am vrut să vorbesc tocmai pentru că ar fi fost ciudat să fi vorbit de probleme când existau, dar să nu mai spun nimic după ce au fost rezolvate”, a spus Marius Măldărășanu, conform gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și