Închide meniul

Marius Măldărășanu, semnal de alarmă pentru conducere după Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0: „Degeaba dai niște bani acum!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 septembrie 2022, 23:38

Marius Măldărășanu, semnal de alarmă pentru conducere după Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0: „Degeaba dai niște bani acum!

Marius Măldărășanu e antrenor la Hermannstadt

Marius Măldărășanu, în timpul unui meci / Captură Orangesport

Marius Măldărășanu a tras un semnal de alarmă pentru conducerea lui Hermannstadt după victoria cu Universitatea Craiova, scor 1-0. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hermannstadt a achitat restanțele financiare către jucători și staff-ul tehnic, însă Marius Măldărășanu se teme în continuare de ce e mai rău.

Marius Măldărășanu, semnal de alarmă pentru conducere după Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0

Antrenorul revelației din Liga 1 le-a transmis șefilor echipei din Sibiu că trebuie să continue să o susțină pe Hermannstadt din punct de vedere financiar.

„Este cea mai frumoasă victorie, ținând cont și de adversar. Mi-a fost teamă de meciul ăsta, poate mulți nu știu, nu am făcut decât un antrenament între aceste două jocuri. I-am înțeles pe jucători, le-am spus că trebuie să ne autodepășim, asta am făcut. Îmi pare rău pentru Mirel. Efortul a fost foarte mare.

Știu cum gândește lumea, e ușor să judeci. Lumea ne va judeca. Degeaba dai niște bani și apoi vor fi lucrurile ca înainte. Sunt multe lucruri urâte care au plecat chiar din oraș, despre faliment și așa mai departe. Al Hassan a fost foarte supărat, și-a dorit să plece. Sunt posibilități, ar putea să plece. Dacă vom ajunge pe loc de play-off și peste cinci sau șase etape, atunci putem spune că suntem o certitudine„, a spus Marius Măldărășanu, conform digisport.ro.

Reclamă

Daniel Paraschiv: „Sperăm să intrăm pe un făgaș normal!”

Daniel Paraschiv, unul dintre cei mai buni jucători de la Hermannstadt din acest debut de sezon, a dezvăluit cum era atmosfera de la echipă înainte ca jucătorii să-și primească banii.

„Au venit banii, au venit 2 salarii, mai avem de primit si primele de promovare. plus o prima speciala promisa de patron. speram sa intram pe un fagas normal, dupa rezultatele astea, si sa ne bucuram de fotbal. cand eram neplatiti si terminam meciul, veneam si ne uitam urat unii la altii”, a spus și Daniel Paraschiv, după meci.

Hermannstadt este neînvinsă în Liga 1

Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0. Mirel Rădoi a suferit prima înfrângere în campionat pe banca oltenilor. Bogdan Mitrea i-a îngropat pe olteni cu o gafă incredibilă.

Reclamă 4 / 0/3

Unicul gol al partidei a fost înscris de Daniel Paraschiv, în minutul 50. Atacantul lui Hermannstadt a profitat de eroarea lui Bogdan Mitrea. Fundașul venit de la Sepsi a ratat o pasă simplă și a trimis printre doi coechipieri, direct la Sota Mino.

Mijlocașul japonez a interceptat și l-a angajat pe Daniel Paraschiv, care a profitat din plin de „cadoul” primit și a înscris. Paraschiv a ajuns la 4 goluri marcate în actualul sezon.

Universitatea Craiova n-a găsit drumul spre poarta adversă și a suferit astfel prima înfrângere cu Mirel Rădoi în Liga 1. Oltenii au căzut pe locul 8 în Liga 1. Sibiul lui Marius Măldărășanu rămâne neînvinsă în noul sezon, fiind pe locul 4.

Lider în clasamentul Ligii 1 este Farul Constanţa, cu 18 puncte, la egalitate de puncte cu a doua clasată, Rapid. Pe locul trei este Petrolul, care are 14 puncte

Hermannstadt a achitat toate restanțele financiare

Hermannstadt a anunţat, miercuri, printr-un comunicat oficial, că a achitat toate restanțele salariale către jucători şi staff-ul tehnic.

“A.F.C.Hermannstadt vă aduce la cunoştinţă că în cursul zilei de azi au fost achitate toate restanţele salariale către fotbaliştii şi staff-ul din familia FCH! Cu alte cuvinte, din acest punct de vedere toate plăţile sunt acum LA ZI, cum se spune în fotbalul românesc”, a precizat clubul.

“Acest lucru a fost posibil datorită unor eforturi considerabile venite din partea celor care au susţinut echipa până în prezent. Vom reveni cu imagini de la ultimul antrenament programat înainte de meciul din etapa nr.8 cu Universitatea Craiova”, a adăugat FC Hermannstadt.

Reclamă
Recomandări
  • Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0
  • Reacția lui Marius Măldărășanu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și