Închide meniul

Marius Niculae a vorbit despre caracterul lui Elias Charalambous, antrenorul care este pe cale să semneze cu FCSB: „Și în Cipru sunt mulți «Gigi Becali»!”

Cosmin Olteanu Publicat: 30 martie 2023, 12:47 / Actualizat: 30 martie 2023, 13:55

Reclamă
Marius Niculae a vorbit despre caracterul lui Elias Charalambous, antrenorul care este pe cale să semneze cu FCSB: Și în Cipru sunt mulți «Gigi Becali»!”

Marius Niculae a vorbit despre caracterul lui Elias Charalambous, antrenorul care este pe cale să semneze cu FCSB

Elias Charalambous / Profimedia

Marius Niculae a vorbit despre caracterul lui Elias Charalambous, antrenorul care este pe cale să semneze cu FCSB! Formația bucureșteană a rămas fără antrenor principal, în acte, după plecarea neașteptată a lui Leo Strizu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae și Elias Charalambous au evoluat împreună la FC Vaslui, în perioada 2012-2013.

Marius Niculae a vorbit despre caracterul lui Elias Charalambous, antrenorul care este pe cale să semneze cu FCSB

Marius Niculae a vorbit în termeni laudativi despre Elias Charalambous. Acesta consideră că, pentru antrenorul cipriot, contează foarte mult faptul că FCSB se luptă la titlul de campioană, chiar dacă este cunoscut faptul că patronul Gigi Becali intervine peste antrenori.

„Era un băiat super ok, jucător de echipa națională a Ciprului, un caracter ok. Era băiat ca lumea, se integrase bine în vestiar, socializa. Nu excela ca fotbalist, era un jucător bun, fără să fie wow. N-am de unde să știu cum e ca antrenor.

Eu cred că știe unde a venit, abordarea lui Gigi va fi la fel și cu un străin. Oricum, și în Cipru sunt mulți «Gigi Becali»! Probabil contează foarte mult că e vorba de FCSB, se bate la campionat. Și cunoaște foarte bine campionatul României”, a declarat Marius Niculae, pentru gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Elias Charalambous se află în România și este de așteptat să semneze cu FCSB, în orele următoare.

Ce spunea Gigi Becali, despre venirea noului antrenor

„Îl invităm pe Burchel să ne spună cine poate să joace. Punem antrenor și gata. O să fie străin. Poate și azi (n.r. ieri), oricum curând.

Nu pot ei să vină să controleze. Eu le transmit să-și pună pofta în cui. Nu pot să vină ei la mine în curte. Ne învață Burchel ce să mâncăm? Punem antrenor și cu asta basta. (n.r. cipriotul, până la urmă?) Cred că da, nu știu, să vedem.

Reclamă

Ceea ce face Burchel este obrăznicie. Pe banii mei vi tu să faci legea? Eu bag milioane de euro”, a spus Gigi Becali, miercuri.

Adrian Porumboiu, declaraţii despre Elias Charalambous

Fostul arbitru și patron al celor de la FC Vaslui consideră că indiferent de cine va veni la FCSB, tot Gigi Becali va fi cel care va da ordinele. În acest context, Porumboiu a declarat că FCSB nu poate face performanţă, dacă nu este condusă de un tehnician care are puteri depline la echipă.

„(N.r. Despre Elias Charalambous) Nu ştiu nimic. A fost un jucător bun, inteligent. Tot Gigi Becali va fi antrenor. Îi trebuie un valet, nu antrenor. Treaba lui, ce vrea el să facă. Dar nu ia campionatul fără antrenor. N-am nicio îndoială, nu se poate fără.

Gigi poate să conducă şi avioane de la palat, dar cu echipa de fotbal e mai greu. Câţi nebuni s-ar urca în avionul pe care îl conduce Gigi Becali la palat. (N.r. Aţi merge cu el?) Nu sunt nebune (n.r. râde)”, a spus Adrian Porumboiu, recent, în exclusivitate, pentru AS.ro.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 30 de puncte obținute.

În următorul meci de campionat, formația roș-albastră o va întâlni, în deplasare, pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Partida este programată luni, de la ora 20:30.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și