Închide meniul

Marius Ştefănescu a marcat unul din golurile campionatului, în Farul – Sepsi: „O execuție senzațională!”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 septembrie 2023, 23:13

Reclamă
Marius Ştefănescu a marcat unul din golurile campionatului, în Farul – Sepsi: „O execuție senzațională!

Marius Ştefănescu a marcat unul din golurile campionatului, în Farul - Sepsi

Marius Ştefănescu se bucură după un gol pentru Sepsi / Hepta

Marius Ştefănescu a marcat unul din golurile campionatului, în Farul – Sepsi. În minutul 45+2, chiar înainte ca arbitrul să fluiere finalul primei reprize, Marius Ştefănescu a reuşit un gol superb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefănescu a primit o minge pe banda stângă, a driblat un adversar şi a trimis cu dreptul în vinclul porţii lui Aioani.

Vezi AICI golul marcat de Marius Ştefănescu, unul din cele mai frumoase ale sezonului

Marius Ştefănescu a marcat unul din golurile campionatului, în Farul – Sepsi

După o fază fixă, Ștefănescu rămâne pe partea stângă, evită ușor doi jucători, intră pe interior pe piciorul drept și o pune așa cu mâna direct în plasa laterală. E o execuție senzațională”, a spus Ilie Dumitrescu despre reuşita lui Marius Ştefănescu la digisport.ro.

Farul a deschis rapid scorul în meciul cu Sepsi, în minutul 6. Larie a transformat atunci un penalty, după un henţ comis în careu de Minai.

Reclamă

Mihai Ştefănescu a egalat în prelungirile primei reprize, cu golul splendid, în vinclu, dar Farul a preluat din nou conducerea în minutul 55, după un gol al lui Budescu.

Şi golul lui Budescu a fost unul foarte frumos, decarul Farului marcând cu un voleu din interiorul careului.

Gică Hagi, mesaj categoric înainte de Farul – Sepsi: „E greu să trăim cu ce a fost anul trecut!”

Gică Hagi a transmis un mesaj categoric, înaintea partidei dintre Farul și Sepsi. Managerul campioanei a declarat că obiectivul realist al echipei sale este calificarea în play-off, fiind dificil să se gândească la un nou titlu în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Farul a fost învinsă în ultimul meci, din Cupa României, de către Voluntari. În această etapă de Liga 1, constănțenii se duelează cu Sepsi. Partida a început sâmbătă, de la ora 21:30.

Gică Hagi a transmis că-și dorește toate cele trei puncte, din partida cu Sepsi. „Regele” a dezvăluit că și-a băgat jucătorii în ședință după înfrângerea cu Voluntari și a susținut că cei care au jucat contra ilfovenilor vor fi testați până în perioada de mercato din iarnă.

De asemenea, Gică Hagi a mai declarat că Sepsi este o echipă puternică și a amintit de partida de la începutul sezonului, din Supercupa României, partidă câștigată de covăsneni.

„Trebuie să câştigăm cele trei puncte”

Ne dorim și trebuie să câștigăm cele trei puncte. Întâlnim un adversar foarte bun. Am juca în Supercupă, am pierdut. Trebuie să arătăm cea mai bună versiune a noastră. Probleme de lot nu sunt, așteptăm meciul. Toți suntem conectați la cele trei puncte.

Meciurile dintre noi și ei au fost mereu echilibrate, grele. Ne uităm și în clasament, trebuie să fim mai pragmatici, să câștigăm cât mai multe meciuri.

Trebuie să fim echilibrați pe ambele faze, să marcăm. Am avut ședință cu jucătorii, după meciul cu Voluntari.

Mă așteptam la mai mult, e clar că cei care au rămas acasă pentru meciul cu Voluntari vor juca. Ceilalți meritau, d-aia sunt plătiți, nu doar să se antreneze, să mai joace din când în când. Mi-am asumat acest lucru, dar nu au trecut testul. Mai sunt două luni până în iarnă, trebuie să ne convingă. Pretențiile sunt foarte mari, presiunea e mare, cât sunt eu la club.

Reclamă

Calificarea în play-off e obiectivul. Nu spunem că suntem cei mai buni din România. Pentru noi, obiectivul realist e să încercăm să intrăm în play-off. Asta mă interesează, conducerea a fixat acest obiectiv. E greu să trăim cu ce a fost anul trecut”, a declarat Gică Hagi, în conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și