Închide meniul

Marius Ştefănescu i-a dedicat golul soţiei după Farul – Sepsi 2-1! A marcat unul din cele mai frumoase goluri ale sezonului

Bogdan Stănescu Publicat: 1 octombrie 2023, 0:34

Reclamă
Marius Ştefănescu i-a dedicat golul soţiei după Farul – Sepsi 2-1! A marcat unul din cele mai frumoase goluri ale sezonului

Marius Ştefănescu i-a dedicat golul soţiei după Farul - Sepsi 2-1!

Marius Ştefănescu, într-un meci pentru Sepsi / Profimedia Images

Marius Ştefănescu i-a dedicat golul soţiei după Farul – Sepsi 2-1! Mijlocaşul covăsnenilor a recunoscut că echipa lui nu se află deloc într-o perioadă bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefănescu a marcat un eurogol în minutul 45+2, dar nu a fost suficient ca echipa lui să plece măcar cu un punct de la Ovidiu.

Marius Ştefănescu i-a dedicat golul soţiei după Farul – Sepsi 2-1!

Am întâlnit o echipă bună, noi nu suntem într-o perioadă bună. Suntem la cald, nu vreau să vorbesc prea multe, dar sperăm să câștigăm meciul următor.

O execuție fantastică, dar cum le-am zis și colegilor, am vrut să centrez și a ieșit un gol frumos. I-am dedicat golul soției mele.

Luăm gol mult prea repede, e greu după aia să revii în joc. Am egalat bine, dar, după aceea, am încercat, dar atât s-a putut în această seară.

Reclamă

E clar că nu ne dorim să pierdem niciun joc, dar sunt echipe valoroase, probabil mai valoroase decât noi.

Am început bine sezonul, dar nu am avut constanță în rezultate, jucători lipsă și se vede”, a declarat Marius Ștefănescu pentru digisport.ro după Farul – Sepsi 2-1.

Gică Hagi consideră că Farul a învins-o pe Sepsi datorită lui Constantin Budescu: „El ne-a câştigat cele 3 puncte”

Gică Hagi consideră că Farul a învins-o pe Sepsi datorită lui Constantin Budescu. Antrenorul şi acţionarul majoritar al Farului l-a lăudat pe decarul echipei sale după victoria cu 2-1 cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

„Regele” l-a lăudat şi pe Louis Munteanu, care a avut un gol anulat.

Am făcut o repriză foarte bună, dar am greșit. Greșeală mare, când te aperi jos. Trebuia să fim mai atenți.

La pauză am vorbit și bine că am avut răbdare, am construit. Eram supărat că am luat gol, dar mă bucur că… Chiar dacă tonul meu a fost mai ridicat puțin, mă bucur că ei au fost calmi și au câștigat.

El (n.r. Budescu) ne-a câștigat trei puncte. E pe drumul bun. Nu cred că mai sunt întrebări la calitatea pe care o are.

Dacă jucătorii fac bine, e clar că suntem o echipă, am arătat anul trecut că știm fotbal.

Nedelcu are o problemă la genunchi. Se pare că e mai bine în vestiar, dar vom vedea, nu știm.

(n.r: dacă Louis Munteanu poate fi o soluţie la naţională) De unde să știu eu? Eu cred că Louis are un potențial enorm, e nouar, are finalizare bună. Îi trebuie să fie fizic mai bine. El a jucat puțin la Fiorentina, apoi a jucat foarte mult la noi, din trei în trei zile”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro după Farul – Sepsi 2-1.

Reclamă

Marius Ştefănescu a marcat unul din golurile campionatului, în Farul – Sepsi: „O execuție senzațională!”

Marius Ştefănescu a marcat unul din golurile campionatului, în Farul – Sepsi. În minutul 45+2, chiar înainte ca arbitrul să fluiere finalul primei reprize, Marius Ştefănescu a reuşit un gol superb.

Ştefănescu a primit o minge pe banda stângă, a driblat un adversar şi a trimis cu dreptul în vinclul porţii lui Aioani.

După o fază fixă, Ștefănescu rămâne pe partea stângă, evită ușor doi jucători, intră pe interior pe piciorul drept și o pune așa cu mâna direct în plasa laterală. E o execuție senzațională”, a spus Ilie Dumitrescu despre reuşita lui Marius Ştefănescu la digisport.ro.

Farul a deschis rapid scorul în meciul cu Sepsi, în minutul 6. Larie a transformat atunci un penalty, după un henţ comis în careu de Minai.

Mihai Ştefănescu a egalat în prelungirile primei reprize, cu golul splendid, în vinclu, dar Farul a preluat din nou conducerea în minutul 55, după un gol al lui Budescu.

Şi golul lui Budescu a fost unul foarte frumos, decarul Farului marcând cu un voleu din interiorul careului.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamentul” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 Vezi toate știrile
Citește și