Închide meniul

Marius Șumudică a anunțat că s-a împăcat cu Daniel Niculae: „Am bătut palma, suntem bărbați”

Alex Ioniță Publicat: 7 iulie 2023, 21:08

Reclamă
Marius Șumudică a anunțat că s-a împăcat cu Daniel Niculae: Am bătut palma, suntem bărbați”

Marius Șumudică a anunțat că s-a împăcat cu Daniel Niculae

Marius Șumudică și Daniel Niculae, în timpul unei conferințe de presă, la Astra Giurgiu, în UEFA Europa League / Profimediaimages

Marius Șumudică a anunțat că s-a împăcat cu Daniel Niculae. Tehnicianul, care este în prezent liber de contract, a încheiat conflictul cu oficialul rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi foști coechipieri au fost certați, iar acest lucru a fost dezvăluit chiar de Marius Șumudică. Fostul antrenor de la Al-Raed a spus, în urmă cu ceva timp, că nu ar putea lucra niciodată cu actualul președinte de la Rapid.

Marius Șumudică a anunțat că s-a împăcat cu Daniel Niculae. Conflictul care a durat câțiva ani a fost încheiat

Conflictul dintre cei doi s-a întins pe o perioadă lungă de timp, dar, potrivit lui „Șumi”, acesta s-a încheiat. Antrenorul a dezvăluit că a fost sunat de președintele de la Rapid și că aceștia s-au împăcat.

„Închidem subiectul ăsta. Astăzi am avut o discuție cu Daniel Niculae, am vorbit despre ce s-a întâmplat. Probabil au fost nemulțumiri din ambele părți la un moment dat. Am bătut palma, suntem bărbați, nu mai există nicio problemă. El m-a sunat astăzi, am încheiat problema”, a spus Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Marius Șumudică le-a mulțumit fanilor giuleșteni

Marius Șumudică le-a mulțumit fanilor giuleșteni, după ce aceștia au insistat ca tehnicianul să ocupe banca rapidului. Cerința lor vine după ce Adrian Mutu s-a înțeles cu Neftci Baku, echipa care a fost antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

„Din respect pentru Mutu, nu ar trebui să discut, pentru că Mutu este antrenorul echipei în momentul de față. Rapid având antrenor, nu știu ce aș putea să zic și să vorbesc despre Rapid. Am primit fel și fel de mesaje de la suporteri, dar, deocamdată, nu este oficializat. Eu îl respect pe Mutu ca antrenor. Și eu dacă aș fi fost în locul lui, nu mi-ar fi convenit să intre un posibil înlocuitor sau ceva de genul ăsta.

Nici nu știu dacă pot fi numit un posibil înlocuitor. M-am uitat pe sondaje, am văzut că acolo sunt câștigător detașat, dar nu se pune problema atât timp cât Rapidul are antrenor. Conducerea Rapidului nu cred că este una neprofesionistă să discute cu alt antrenor înainte să se despartă de actualul antrenor”, a mai spus „Șumi”, pentru sursa citată anterior.

Marius Şumudică, victima unei farse de proporţii

Marius Şumudică a dezvăluit că a fost victima unei farse de proporţii pe Tik Tok. Fostul antrenor de la Al-Raed a făcut totul public după ce a primit mai multe telefoane de la apropiaţi.

Reclamă 4 / 0/3

”Dormeam la prânz și când mă uit, 18 apeluri, nu știu câte mesaje. Mă trezesc, mă uit și zic ‘mamă, m-a sunat cineva, mi-am găsit echipă’. Și citesc ‘Te-au arestat, unde ești?’ Zic ‘Doamne ferește’.

Mă uitam pe afară. Când deschid pe Tik Tok, unul pusese ‘Șumudică arestat’, că făcea unul bancnote false și pusese capul meu.
Am câțiva clienți pe Tik Tok, dar dau eu de ei. Am început să mă duc la sală”, a spus Marius Șumudică pentru aceași sursă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și