Închide meniul

Marius Şumudică a plecat de la Al-Raed! Antrenorul român a confirmat că a părăsit echipa saudită: „Am hotărât să reziliem”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iulie 2023, 0:09

Reclamă
Marius Şumudică a plecat de la Al-Raed! Antrenorul român a confirmat că a părăsit echipa saudită: Am hotărât să reziliem”

Marius Şumudică, aproape de a prelua o echipă din Liga 1

Marius Şumudică, după un meci / Hepta

Marius Şumudică a plecat de la Al-Raed! Antrenorul român a dezvăluit el însuşi sâmbătă că a plecat de la echipa saudită. „Şumi” se va întoarce în România, pentru o perioadă de pauză, urmând să îşi stabilească ulterior viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a precizat că rămâne cu satisfacţia că a salvat echipa de la retrogradare. Al-Raed a încheiat campionatul în Arabia Saudită pe locul 10 cu Marius Şumudică pe bancă.

Marius Şumudică a plecat de la Al-Raed!

Mă bucur că am dus la bun sfârșit un an acolo, nu e ușor să reziști un sezon întreg în Arabia Saudită. Le mulțumesc tuturor celor din club, ne despărțim pe cale amiabilă.

Mai aveam un an contract, dar am hotărât să reziliem din cauza unor diferențe de opinie.

Situația era oricum complicată, urmează alegeri pentru alegerea unui nou președinte”, a spus Marius Șumudică pentru gsp.ro.

Reclamă

Da, ne-am despărțit. Rămân cu satisfacția că am antrenat tot anul echipa într-un campionat în care e foarte greu să reziști. Mi-am îndeplinit obiectivul, așa că părăsesc Raed-ul cu fruntea sus și le urez mult succes celor de acolo”, a declarat Șumudică şi pentru digisport.ro.

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce Gigi Becali a spus că „l-a ambiţionat” să-l transfere pe Djokovic: „A fost dorinţa dânsului”

Marius Şumudică a reacţionat după ce Gigi Becali a spus „l-a ambiţionat” să-l transfere pe Damjan Djokovic la FCSB. Înainte să se finalizeze transferul, Şumudică a spus că nu crede că fostul jucător de la CFR Cluj va ajunge la FCSB.

Gigi Becali a confirmat transferul lui Damjan Djokovic la FCSB şi a spus că unul dintre motivele pentru care a reuşit acest lucru a fost că „l-a ambiţionat” Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

M-a ambiţionat Şumudică. A spus că niciodată nu vine Djokovic!”, a dezvăluit Gigi Becali. Marius Şumudică a reacţionat la câteva ore după declaraţiile patronului de la FCSB.

”N-am avut nicio implicare. A fost dorința dânsului. Nu am vorbit despre Djokovic, nu m-a întrebat. Eu am spus doar că nu cred că va merge la FCSB și el a ales FCSB. Dacă bagi mâna în buzunar.

El a avut salariu un milion, dar i s-a terminat contractul. Cine-l lua pe Djokovic la Al-Nassr?”,a spus Marius Şumudică la digisport.ro.

Marius Şumudică, şocat după România U21 – Spania U21 0-3: „E incredibil!”

Marius Şumudică s-a declarat şocat după România U21 – Spania U21 0-3. Lui Şumudică nu i-a venit să creadă când a văzut cât de slab a jucat naţionala de tineret României.

Mai mult, Marius Şumudică a spus că nici abordarea tactică a meciului nu a fost una inspirată şi a criticat alegerile tactice făcute de Emil Săndoi.

Sunt multe probleme care sunt la nivelul echipelor de juniori și de tineret. În primul rând, calitatea antrenorilor. În al doilea rând, infrastructura la cluburi, de unde vin, cum sunt pregătiți.

Apoi e aria de selecție. Nivelul campionatului nostru nu le dă un spirit de luptă extraordinar. Mă uitam că erau Bîrligea, Petrila, Louis Munteanu, jucători care la noi fac diferența.

Reclamă

Lipsa de dorință, de agresivitate, filosofia de abordare a meciului… Nu se poate să stai în jumătatea proprie din primul minut, să aștepți să te paseze Spania, să nu pui niciun fel de problemă.

Eu am întâlnit astfel de echipe, dar încerc să le pun probleme printr-un pressing. Noi ne-am retras din primul minut, ne-am lăsat dominați. Așa, nu are cum să nu iasă golul.

E incredibil să nu dai un șut pe spațiul porții timp de 90 de minute. E incredibil, când ai crema fotbalului la U21.

Eu am urmărit meciul și sunt șocat de abordarea partidei. Altceva, îl pui pe Ișfan să joace mijlocaș central? Pe Louis Munteanu, în bandă? Sunt niște lucruri care pe mine m-au frapat”, a spus Marius Șumudică la digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilo 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului Vezi toate știrile
Citește și